NSW, SF, CAG A-stan 2001/02

Відповісти
Ozone

Інструктор Відзнака "Реконструктор\М Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Тактичний командир За оборону За штурм Польовий санітар Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Полковник
Нагороди: 14
Has thanked: 532 times
Been thanked: 596 times

Re: NSW, SF, CAG A-stan 2001/02

Повідомлення Ozone »

Согласен с Долом. Тема реально крута и интересна.
Было бы здорово сделать подобный рекон с грамотным фотосетом. Можно попробовать в том же Светлогорском, где делали Афган"13.
Ибо действительно, на обычных массовых проектах мы бегаем в наших китах в меньшинстве да и еще не попадаем в объектив, а хочется полноценного достойного внимания к нашим стараниям и реализации образа ТХК. :hello:
Зображення
Зображення
Зображення
Piton

Командир страйкбольної Команди Заступник командира страйкболь Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Тактичний командир За оборону За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу
Полковник
Has thanked: 242 times
Been thanked: 669 times

Повідомлення Piton »

Давайте собирать киты что б мы били достойны его "внимания" :hello:
Я не настолько богат, чтобы покупать дешёвые вещи.
https://www.instagram.com/pitonodessa/
Sphinx

Командир страйкбольної Команди Учасник Нормано-Сільванського Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Генерал-лейтенант
Нагороди: 8
Has thanked: 749 times
Been thanked: 296 times

Повідомлення Sphinx »

Носил ТЛБВ ещё до того, как это стало мейнстримом.. ;))

ОЗОН - внесу подсказку - на твоей ТЛБВ не хватает фляги, а вообще идеально двух. Несмотря на появление Кэмелов, фляги ещё очень долго и широко использовались вплоть до конца 10-х годов.
А уж с ТЛБВ фляга аж жуть как просится ;))

П.С. Подёргайте за причинное место СД Мойшу - у него в закромах должна лежать моя ТЛБВшка, именная ))) Я ему её за копейки отдал, так что крутите ему руки ;)

П.С. 2 - пилять, кто мне скажет, как сюда вставлять фотки из памяти компа??? )))
Rise and rise again - until lambs become lions.
Dol

Відзнака "Реконструктор\М Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі
Старший сержант
Нагороди: 2
Has thanked: 23 times
Been thanked: 93 times

Повідомлення Dol »

Востаннє редагувалось 18 грудня 2014 21:00 користувачем Dol, всього редагувалось 1 раз.
Piton

Командир страйкбольної Команди Заступник командира страйкболь Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Тактичний командир За оборону За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу
Полковник

Повідомлення Piton »

привода бросаются в глаза,а так классно.
Dol

Відзнака "Реконструктор\М Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі
Старший сержант
Нагороди: 2
Has thanked: 23 times
Been thanked: 93 times

Повідомлення Dol »

Reve

Збройний барон Почесний гуморист Учасник Нормано-Сільванського Відзнака "Реконструктор\М Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Учасник Нормано-Сільванського За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" За допомогу в розвитку клубу
Подполковник
Нагороди: 13
Has thanked: 200 times
Been thanked: 884 times

Повідомлення Reve »

Забрал сегодня Браунинг...
Короче - балембу. Я его никому не отдам.
Redneck with a Mexican origin and Irish soul
Игра - гавно, потому что мы проиграли. (С) Skiff
Зображення
Reve

Збройний барон Почесний гуморист Учасник Нормано-Сільванського Відзнака "Реконструктор\М Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Учасник Нормано-Сільванського За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" За допомогу в розвитку клубу
Подполковник
Нагороди: 13
Has thanked: 200 times
Been thanked: 884 times

Повідомлення Reve »

Дядьки, давайте не торопить события. В Одессе еще нет ни одного кита - пока мы просто балуемся.

Питон писав:Вова это скорей к нашему разговору.

http://sistemasdearmas.com.br/ca/casoef.html

Я испанский язык нихера не знаю - я понтуюсь о Mexican origin.
Redneck with a Mexican origin and Irish soul
Игра - гавно, потому что мы проиграли. (С) Skiff
Зображення
Piton

Полковник

Повідомлення Piton »

SaZka

Відзнака "Реконструктор\М Тактичний командир Переможець турніру Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Сержант
Нагороди: 6
Has thanked: 87 times
Been thanked: 182 times

Повідомлення SaZka »

Питон писав:http://airsoft.ua/classifieds.php?do=viewitem&itemid=164892 КТО БЕРЕТ?

ща гречка стоит дороже, покупайте..
Зображення
Відповісти

Повернутись до “USA\США”