Отпусти меня е**** спайс!!!27.09.15

У цьому розділі публікується інформація про минулу гру, а також відгуки учасників цього заходу.

Модератор: Организаторы

Sanri

Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» За оборону Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старшина
Нагороди: 13
Has thanked: 292 times
Been thanked: 178 times

Re: Отпусти меня е**** спайс!!!27.09.15

Повідомлення Sanri »

за укроп )))) +1
Зображення[/img]
Gosha

Military Police Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Майор
Нагороди: 27
Has thanked: 1172 times
Been thanked: 1301 time

Повідомлення Gosha »

Всем Петрушкам, Укропам, ГМОшникам и конечно Хозяину огорода огромнейшее спасибо, за качественно проведенное мероприятия, сегодня вообще отдохнул на страйкболе :thumbsup: давно такого не было... и до новых встреч на огороде ;)
Солдат не хочет убивать,
но умеет это хорошо делать
Sanri

Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» За оборону Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старшина
Нагороди: 13
Has thanked: 292 times
Been thanked: 178 times

Повідомлення Sanri »

Усе было вери гуд )))) без срача ))) без залипов ))) большое спасибо оргу ))) и естественно противнику ))))
Зображення[/img]
CRiT

Командир страйкбольної Команди Відзнака "Реконструктор\М Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший сержант
Нагороди: 4
Has thanked: 90 times
Been thanked: 48 times

Повідомлення CRiT »

Мужики вы ходили к нам прям как с конвеера )) было здорово . Наш НЕПОКОЛЕБИМЫЙ ГЕНЕРАЛ хоть и ходил только "какну и обратно " но дэфил базу круче всех ) всем спасибо такого количества выпущеных шаров и полученых синяков у меня давно небыло ,от лица моих франков всем спасибо , было супер . :hello:
ЗображенняЗображення
Valmar

Організатор ігор Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Прапорщик
Нагороди: 3
Has thanked: 116 times
Been thanked: 122 times

Повідомлення Valmar »

Игра была классной, жаль не удалось прихватить домой пару грибов, так хотелось жульена....
Piton

Командир страйкбольної Команди Заступник командира страйкболь Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Тактичний командир За оборону За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу
Полковник
Нагороди: 14
Has thanked: 242 times
Been thanked: 669 times

Повідомлення Piton »

Valmar писав:Игра была классной, жаль не удалось прихватить домой пару грибов, так хотелось жульена....

Жульен это Крита сокомандник???вот так ,нельзя вам за одну сторону играть))) :D

Всем спасибо,очень дружеская атмосфера была.Спасибо укропчикам за наши боевые походы было знатно.

Лес тебе отдельное спасибо,можно сделать цикл огородов ,нормальный движок.
Я не настолько богат, чтобы покупать дешёвые вещи.
https://www.instagram.com/pitonodessa/
CRiT

Командир страйкбольної Команди Відзнака "Реконструктор\М Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший сержант
Нагороди: 4
Has thanked: 90 times
Been thanked: 48 times

Повідомлення CRiT »

Piton писав:
Valmar писав:Игра была классной, жаль не удалось прихватить домой пару грибов, так хотелось жульена....

Жульен это Крита сокомандник???вот так ,нельзя вам за одну сторону играть))) :D

Всем спасибо,очень дружеская атмосфера была.Спасибо укропчикам за наши боевые походы было знатно.

Лес тебе отдельное спасибо,можно сделать цикл огородов ,нормальный движок.

у меня нет Жульена )) хотяяяя :grin: :grin: :grin: теперь походу есть )
ЗображенняЗображення
Skiff

Командир страйкбольної Команди Інструктор Голова коаліції NATO. Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир Тактичний командир За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу Кращий командир сезону
Младший лейтенант
Нагороди: 19
Has thanked: 704 times
Been thanked: 422 times

Повідомлення Skiff »

Согласен с выше сказанным. Не ожидал, что на огородном складе, такое может произойти. Понравилось! Спасибо, организатору и всем огородолюбителям! :good:
Відповісти

Повернутись до “Минулі ігри”