Допомога ЗСУ/НГУ/добробатам

У цьому розділі можна розміщувати будь-які некомерційні оголошення про продаж, купівлю, благодійний збір коштів, пошук роботи або вільні вакансії, тощо.
Інформація про правила ринку, а також про шахрайство та поруку.

Модератор: Aor

Kowalski

Military Police Співробітники СБ Military Poli Заступник командира страйкболь Учасник проєкту A.R.M.S. Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту «Syria» Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Тактичний командир За оборону Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Переможець турніру Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший сержант
Нагороди: 20
Has thanked: 145 times
Been thanked: 277 times

Re: Допомога ЗСУ/НГУ/добробатам

Повідомлення Kowalski »

Закинул флягу амеровскую с кружой, админ подсумок и подсумок под пистолетный магазин.
Demonsha

Заступник командира страйкболь Учасник проєкту UNIT Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший прапорщик
Нагороди: 4
Has thanked: 63 times
Been thanked: 56 times

Повідомлення Demonsha »

Приятно видеть старьій добрьій страйк :)
Своих не бросаем ;)
Дякую :good:
Кто не готов к наступлению Ночи - тот не сможет встретить Рассвет!
ULF

Командир страйкбольної Команди Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Старший солдат
Нагороди: 8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Повідомлення ULF »

Вельмишановні мої брати, та такі-дА ОдЄссити, пацаны!
Когда-то в 2014 чи 15м помогая волонтерить нашей Демонше, я как-то быстро, одним мАхом, таки-дА: не витрачаючи марно час- все що в мене було нА та В мені страйкбольного(яке все майже було оригінальним;)))- віддав особисто першому хто зустрів нас вже на блок-посту(пом'ятаєте був сильно жесткий случай, когда с той стороны тип на Ладе заминированный влетел в наш блок-пост и сделал двоих молодых на нолики)
Взагалі-то я про що? Так ось за ЧТО я Вам маю сказати пару слів- тож я віддав колись тому, кому воно було дійсно потрібно у той час, а тепер, коли мені теж знадобилися деяки речі-я отримав їх від кожного з Вас. Дякую Вам хлопці, Дякую всім, хто мене ще пом'ятає та тим з ким я навіть особисто не знайомий, але й тобі-"Брате-вО-ЄйрсофтІ нині й назавжди)))"
А крім своєї щирої СПАСИБО/ДяКУЮ
Я дуже сподіваюсь, що матиму можливість та може буду прагнути в свою чергу поділитися чимось, що буде матися в мене, але що може бути необхідним для кожного з Вас.
ТакИ-дА искренне Ваш
ULF

P.S. И самое главное-я всё получил без недомера и недовеса. Всё что окажется мне действительно лишним-я перекину назад и чтоб без обид одаривавших. Это не пренебрежение искренним порывом, просто если я не буду пользоваться кое-чем из того, что вы мне собрали, то пусть эта вещь послужит другому нашему товарищу, которому она нужна. ОК?
Бог создал людей, а полковник Кольт сделал их равными!
Відповісти

Повернутись до “Оголошення, благодійність, допомога ЗСУ/НГУ/добробатам”