A.R.M.S. 12 серпня 2018р. практичне тренування

Спеціальний розділ ігор, заходів та новин проєкту A.R.M.S.

Модератор: Организаторы

Boryslav

Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За штурм Польовий санітар Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Переможець турніру Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Лейтенант
Нагороди: 10
Has thanked: 572 times
Been thanked: 506 times

Re: A.R.M.S. 12 серпня 2018р. практичне тренування

Повідомлення Boryslav »

Myroslav писав:Борислав, це було вже після фінального шикування, коли готували вечерю, умови тренування не порушені)))

Ну тогда спокоен, я ж за идею )) :hello:
И я кое-что усвоил на тренировке по топографии - это "не спалится" и не скомпрометировать себя и товарищей. :grin:
Tapaz

Заступник командира страйкболь Учасник проєкту A.R.M.S. Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий штурмовик сезону
Младший сержант
Нагороди: 23
Has thanked: 467 times
Been thanked: 189 times

Повідомлення Tapaz »

Boryslav писав:
Myroslav писав:Борислав, це було вже після фінального шикування, коли готували вечерю, умови тренування не порушені)))

Ну тогда спокоен, я ж за идею )) :hello:
И я кое-что усвоил на тренировке по топографии - это "не спалится" и не скомпрометировать себя и товарищей. :grin:

Поверь, еще не усвоил ))) Мирослав покажет как усваивается лучше ))))
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ
Нагороди: 17
Has thanked: 2291 time
Been thanked: 2431 time

Повідомлення Myroslav »

Boryslav писав:...

Боря, не спалитись треба передусім перед місцевим населення це ж Airsoft Realistic Military Simulator (A.R.M.S.) чесно кажучи коли ти пішов на контакт з місцевими на умовно ворожій території - наступний крок для слова Realistic в назві проекту .. тільки умовний військо злочин?)) так і бачу як ти пропонуєш фермеру : "ми тут граємо, дайте я вас гумовим ножем потикаю, ну плізз, умовно вб'ю, щоб не спалитись" :grin:
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
Відповісти

Повернутись до “A.R.M.S.”