UNIT-MILSIM. Рокировка. 04.07.15

У цьому розділі публікується інформація про минулу гру, а також відгуки учасників цього заходу.

Модератор: Организаторы

Відповісти
memph1s

Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Автор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Старший лейтенант
Нагороди: 22
Has thanked: 98 times
Been thanked: 466 times

Re: UNIT-MILSIM. Рокировка. 04.07.15

Повідомлення memph1s »

ребят я прошу прощения тока сейчас глянул на даты игру будет 4 числа? или 6? просто 4 это четверг тоесть с четверга на пятницу? или в теме ошибка?
ALFAPITHON

Учасник проєкту A.R.M.S. Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Учасник Нормано-Сільванського За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" За допомогу в розвитку клубу
Генерал-майор
Нагороди: 8
Has thanked: 361 time
Been thanked: 346 times

Повідомлення ALFAPITHON »

memph1s писав:ребят я прошу прощения тока сейчас глянул на даты игру будет 4 числа? или 6? просто 4 это четверг тоесть с четверга на пятницу? или в теме ошибка?

4 июля = суббота
ты смотришь на июнь, там да 4 = четверг
Зображення
memph1s

Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Автор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Старший лейтенант
Нагороди: 22
Has thanked: 98 times
Been thanked: 466 times

Повідомлення memph1s »

от это я протупил)
Lesnik

Military Police Співробітники СБ Military Poli MIB Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Науковий фахівець Ентузіаст Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий організатор сезону
Подполковник
Нагороди: 17
Has thanked: 75 times
Been thanked: 373 times

Повідомлення Lesnik »

Сдача правил всех желающих, всех сторон состоится в понедельник. 29.06.15 в 16.00
"фокус не в том, что бы жить вечно....а что бы оставаться самим собой вечно"
Sphinx

Командир страйкбольної Команди Учасник Нормано-Сільванського Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Генерал-лейтенант
Has thanked: 749 times
Been thanked: 296 times

Повідомлення Sphinx »

Допуск получен.
Сторона НАТО.
LR-300 - 133 м\с (Инди - молчи!! Нанопружина не наросла за это время! :grin: ),
М14 - 130 м\с.

К Ув. Организаторам ряд вопросов:
1. Будет ли соблюдаться правило ограничения носимого боезапаса и отсутствие дозарядки шаров (лично я давно об этом мечтаю, но в реале видел соблюдение этого требования только в АРМСе)?
2. Оплата на игре - или заранее?
3. Предигровой бирифинг для сторон - да\нет\не знаю\уже прошёл, а я проспал\я агент Госдепа (нужное подчеркнуть) ? ))
Востаннє редагувалось 26 червня 2015 09:13 користувачем Sphinx, всього редагувалось 1 раз.
Rise and rise again - until lambs become lions.
Dolphin

Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Голова коаліції PMC Відзнака "Реконструктор\М Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир Тактичний командир За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу
Генерал-майор
Нагороди: 15
Has thanked: 292 times
Been thanked: 428 times

Повідомлення Dolphin »

В этом посту я буду размещать регистрацию Нато. Если кого забыл пишите в личку.

Действует правило: "Зарегился - поехал!!!"

Зарегился и не поехал, вряд ли я приму регистрацию в следующий раз. Не уверен не пиши! Никто не заставляет!

В этом посту я буду размещать регистрацию Нато. Если кого забыл пишите в личку.

SFG Coalition - 7

Скиф - 1

Memphis - 1

Сфинкс - 1

Марио - 1

Lavr - 1
Востаннє редагувалось 29 червня 2015 22:17 користувачем Dolphin, всього редагувалось 3 разів.
Government Men
Те кто останется в живых, будут завидовать мертвым!

Зображення
Sphinx

Командир страйкбольної Команди Учасник Нормано-Сільванського Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Генерал-лейтенант
Has thanked: 749 times
Been thanked: 296 times

Повідомлення Sphinx »

Долфин - на этот раз на 100% :grin: Честно! )))
Rise and rise again - until lambs become lions.
Lesnik

Military Police Співробітники СБ Military Poli MIB Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Науковий фахівець Ентузіаст Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий організатор сезону
Подполковник
Нагороди: 17
Has thanked: 75 times
Been thanked: 373 times

Повідомлення Lesnik »

Марио еще имеет допуск
"фокус не в том, что бы жить вечно....а что бы оставаться самим собой вечно"
Dolphin

Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Голова коаліції PMC Відзнака "Реконструктор\М Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир Тактичний командир За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу
Генерал-майор
Нагороди: 15
Has thanked: 292 times
Been thanked: 428 times

Повідомлення Dolphin »

Sphinx писав:Долфин - на этот раз на 100% :grin: Честно! )))

Не въехал :blink:
Government Men
Те кто останется в живых, будут завидовать мертвым!

Зображення
CRiT

Командир страйкбольної Команди Відзнака "Реконструктор\М Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший сержант
Нагороди: 4
Has thanked: 90 times
Been thanked: 48 times

Повідомлення CRiT »

Форма одежды за ополчение уточните пожалуйста , спасибо
Выписку из правил знаю " Допускается ношение полумилитари или гражданки без опознавательных знаков с повязкой. Выполняют задачи поддержки регулярных войск и усиления армейских подразделений."

Просто уточняю именно для данной игры
ЗображенняЗображення
Відповісти

Повернутись до “Минулі ігри”