«SYRIA – HOMS ASSAULT» 3

В розділі публікуюється інформація про ігри та крупні страйкбольні заходи, які проходять в інших регіонах України.

Модератор: Организаторы

Відповісти
Gosha

Military Police Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Майор
Нагороди: 27
Has thanked: 1172 times
Been thanked: 1301 time

Re: «SYRIA – HOMS ASSAULT» 3

Повідомлення Gosha »

Johnny писав:Непрочитанное сообщение Gosha » 6 минут назад
Johnny писал(а):
Как член коалиции восточного блока и зам.ком. команды “Barakuda” предлагаю организаторам форума назначить дату (день,время) для следующего:
Снятие с должности «Куратора коалиции восточного блока» Гошу и выбрать путём голосования нового куратора стороны коалиции восточного блока

согласен ... а так же включить в повесту дня вопрос, страйкбол игра друзей, могут ли не которые игроки ВБ считаться друзьмя после то как...?

А это мы держали вас в прицеле? Так кто предатель? Предлагаю закончить разговор. Обсудим все когда организаторы назначат дату для смены Кураторства

... это не касается игры Сирия 3 Джонни не принимайте все на свои счет, это сюрприз))) Всем спасибо
Солдат не хочет убивать,
но умеет это хорошо делать
Bummer

Командир страйкбольної Команди Збройний барон Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Тактичний командир За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Прапорщик
Нагороди: 11
Has thanked: 72 times
Been thanked: 102 times

Повідомлення Bummer »

Решение принемает только ком сомтав ВБ
Присутсвовать , учасвовать в обсуждении , может каждый , но голосует и принемает решение только ком.состав ВБ!
.....................................................
[Аренда Кашерных приводов]
067-489-16-96
у нас все, как по настоящему...
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ
Нагороди: 17
Has thanked: 2291 time
Been thanked: 2431 time

Повідомлення Myroslav »

Товариство. Ледве встигнув прочитати все за вами.

Прочитавши все, мені особисто здається, що тут справа не в Сирії 3, а в якомусь іншому конфлікті про який мені не відомо. Будь-який конфлікт так чи інакше після "активних дій" закінчується перемовинами. Пропоную зупинити стадію "війни" та організувати зустріч, на який вирішити цей конфлікт. Причому таку зустріч де сторони зможуть висловитися і хтось не заангажований прийме рішення хто винний хто ні.Причому хай це будуть зовсім не зацікавлені людий не з Східного Блоку.  На мій погляд три людини буде достатньо.Я не зможу бути одним з тих хто буде таким умовним "суддею". По-перше, як слушно підмітив Бунтарь, я не вислухав іншу сторону, і це моя помилка яку визнаю.По-друге мене з Гошею та Бумером повязує стара страйкбольна дружба і все одно комусь може здатися, що я зацікавлений.

Тому хлопці, пропоную вам зустріч, допоможу в організації якщо треба.
Будемо єдиними - нам ще багато разів разом кудись виїзджати.
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ

Повідомлення Myroslav »

P.S.

Вважаю справедливим, що поки не вирішиться це питання нагородження СК"ТІНЬ", "Армади", "Баракуди" призупинити, крім видачі відзнаки "за участь" в Сирії 3.Всі інші гравці - отримають все що їм належить найближчим часом.
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
Boryslav

Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За штурм Польовий санітар Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Переможець турніру Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Лейтенант
Нагороди: 10
Has thanked: 572 times
Been thanked: 506 times

Повідомлення Boryslav »

Друзья, пока ссуть да дело вот вам немного фоточек которые напомнят о хорошей игре.
https://drive.google.com/drive/folders/1n-k4x1DqB-EGX40x_dsmfK6GCUyBMrfG?usp=sharing
Lesnik

Military Police Співробітники СБ Military Poli MIB Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Науковий фахівець Ентузіаст Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий організатор сезону
Подполковник
Has thanked: 75 times
Been thanked: 373 times

Повідомлення Lesnik »

Myroslav писав:Товариство. Ледве встигнув прочитати все за вами.

Прочитавши все, мені особисто здається, що тут справа не в Сирії 3, а в якомусь іншому конфлікті про який мені не відомо. Будь-який конфлікт так чи інакше після "активних дій" закінчується перемовинами. Пропоную зупинити стадію "війни" та організувати зустріч, на який вирішити цей конфлікт. Причому таку зустріч де сторони зможуть висловитися і хтось не заангажований прийме рішення хто винний хто ні.Причому хай це будуть зовсім не зацікавлені людий не з Східного Блоку.  На мій погляд три людини буде достатньо.Я не зможу бути одним з тих хто буде таким умовним "суддею". По-перше, як слушно підмітив Бунтарь, я не вислухав іншу сторону, і це моя помилка яку визнаю.По-друге мене з Гошею та Бумером повязує стара страйкбольна дружба і все одно комусь може здатися, що я зацікавлений.

Тому хлопці, пропоную вам зустріч, допоможу в організації якщо треба.
Будемо єдиними - нам ще багато разів разом кудись виїзджати.

Третейским судьёй могут быть только независимые игроки. Которые не связаны ни с одной из сторон конфликта. И желательно в количестве 3х штук :hello:
"фокус не в том, что бы жить вечно....а что бы оставаться самим собой вечно"
Myroslav

Сотрудник СБ

Повідомлення Myroslav »

Якраз думав запропонувати: тебе Лісник, Пітона з Партизанів та Ярбая з Вабанку.
Samec

Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Тактичний командир За штурм Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Сержант
Нагороди: 8
Has thanked: 134 times
Been thanked: 89 times

Повідомлення Samec »

Myroslav писав:Будемо єдиними - нам ще багато разів разом кудись виїзджати.

Аминь.

P.S. по этому конфликту хочу высказать одно:
мы все друзья в пабе за бокалом пива, а на игре должна быть во-первых субординация
и здравый смысл, во-вторых понимание и отыгрышь ситуации.
тихо сзади подошёл, дело сделал и ушёл )))
Lesnik

Military Police Співробітники СБ Military Poli MIB Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Науковий фахівець Ентузіаст Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий організатор сезону
Подполковник
Has thanked: 75 times
Been thanked: 373 times

Повідомлення Lesnik »

Myroslav писав:Якраз думав запропонувати: тебе Лісник, Пітона з Партизанів та Ярбая з Вабанку.

Я не уверен, что смогу быть полностью объективен
"фокус не в том, что бы жить вечно....а что бы оставаться самим собой вечно"
Bummer

Командир страйкбольної Команди Збройний барон Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Тактичний командир За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Прапорщик
Нагороди: 11
Has thanked: 72 times
Been thanked: 102 times

Повідомлення Bummer »

На собрании Ком.Состава ВБ.
Все обсудим , решим , не переживай-те!
.....................................................
[Аренда Кашерных приводов]
067-489-16-96
у нас все, как по настоящему...
Відповісти

Повернутись до “Ігри в інших регіонах”