Закрытие сезона 2020. 03.10.2020 Общая
Модератор: Организаторы
- 

-R-A-K-				

- Рядовой
 - Нагороди: 8
 - Has thanked: 2 times
 - Been thanked: 18 times

Re: Закрытие сезона 2020. 03.10.2020 Общая
Гроза 10-12

Война — это ведь не просто кто кого перестреляет. Война — это кто кого передумает

- 

Nikita Liskin				
  - Рядовой
 - Нагороди: 1
 - Been thanked: 1 time

- 

vedymak				
  - Рядовой
 - Нагороди: 1

- 

IgorDoc				

- Старший солдат
 - Нагороди: 4
 - Has thanked: 15 times
 - Been thanked: 16 times

Координаты полигона будут?
Скорее всего не смогу приехать на точку сбора. Планировал сразу на полигон

Скорее всего не смогу приехать на точку сбора. Планировал сразу на полигон
- 

Myroslav				

- Сотрудник СБ
 - Нагороди: 17
 - Has thanked: 2291 time
 - Been thanked: 2431 time

- Що таке страйкбол? - це чесність та честь. Як вже неодноразово писав: чесність - "наріжний камінь" нашого спільного хобі. Раз ми всі граємо один з одним - ми довіряємо один одному: як свій час, так і своє здоров'я. І я впевнений, що всі ми завжди чесні та порядні перед своїми партнерами по грі, ПЕРЕД СОБОЮ та своєю гідністю, і нам нема що переховувати… Але честь любить перевірки і я впевнений, що якщо щось буде неправильно, всі з честю визнають свою помилку перед товариством.
Все це я до того, що закриємо сезон 2020р. так само як закрили сезон 2019р. - перед грою відбудеться тотальний хрон приводів. Привода з "овертюном" будуть забиратися до кінця гри. Тому раджу перевірити їх завчасно.
Оргами було прийняте рішення, що для штурмових гвинтівок максимальний "вихлоп" - 137.8 м/с. Все інше по правилам ФСУ.
Вибірково, але наголос зроблю на снайперах та кулеметниках, будуть опитані учасники гри на знання правил. Хоча я впевнений, що кожний знає свою мінімальну відстань, кожний береже здоров'я свого умовного противника/союзника.
За вище наведений процес будуть відповідати не оргі, а не маючи відношення до ігрових внесків люди. Правила буду перевіряти особисто (не тільки ж в проєкті A.R.M.S. цим займатись в Одесі)) ).
- Точка Збору: о 08:30 стартуємо з парковки Супермаркета «Таврія В» ТЦ «Маршал» м. Одеса, вул. Ак. Глушко, 29а
- Трансфер: так як ніхто не звертався - транспорт не організовувався.

Все це я до того, що закриємо сезон 2020р. так само як закрили сезон 2019р. - перед грою відбудеться тотальний хрон приводів. Привода з "овертюном" будуть забиратися до кінця гри. Тому раджу перевірити їх завчасно.
Оргами було прийняте рішення, що для штурмових гвинтівок максимальний "вихлоп" - 137.8 м/с. Все інше по правилам ФСУ.
Вибірково, але наголос зроблю на снайперах та кулеметниках, будуть опитані учасники гри на знання правил. Хоча я впевнений, що кожний знає свою мінімальну відстань, кожний береже здоров'я свого умовного противника/союзника.
За вище наведений процес будуть відповідати не оргі, а не маючи відношення до ігрових внесків люди. Правила буду перевіряти особисто (не тільки ж в проєкті A.R.M.S. цим займатись в Одесі)) ).
- Точка Збору: о 08:30 стартуємо з парковки Супермаркета «Таврія В» ТЦ «Маршал» м. Одеса, вул. Ак. Глушко, 29а
- Трансфер: так як ніхто не звертався - транспорт не організовувався.
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.

- 

LAVR				

- Младший лейтенант
 - Нагороди: 8
 - Has thanked: 303 times
 - Been thanked: 541 time

а вот тут можно поподробней ?
по ФСУ 130 м.с +/-5 с поправкой на хрон
А тут введу вашего такого интересного( и не понятного если честно) решения от вашей цифры в 137,8 мы тоже берем поправку в +/-5 ?
и да зачем за 2 дня до игры такие решения ?
t.me/osk_partizan - Группа клуба СК"Партизан". Кому интересно вступайте 
и задавайте вопросы.

и задавайте вопросы.
- 

Electric				

- Майор
 - Нагороди: 18
 - Has thanked: 986 times
 - Been thanked: 747 times

LAVR писав:а вот тут можно поподробней ?
по ФСУ 130 м.с +/-5 с поправкой на хрон
А тут введу вашего такого интересного( и не понятного если честно) решения от вашей цифры в 137,8 мы тоже берем поправку в +/-5 ?
и да зачем за 2 дня до игры такие решения ?
Очень рад, что Вы оказались таким внимательным. жаль что такой внимательности у Вас не было 2 недели назад, когда такой пункт появился в разделе "нарушение правил и наказания за нарушения" в первом посте.
Более того этому предшествовало голосование в общем чате на вайбер. Которое Вы тогда, наверное, так же не заметили
https://www.facebook.com/groups/284833805310514/ Вступаем в группу