Концепції розвитку проєкту A.R.M.S.

Спеціальний розділ ігор, заходів та новин проєкту A.R.M.S.

Модератор: Организаторы

Відповісти
Shustrick

Учасник проєкту A.R.M.S. Науковий фахівець За штурм За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший солдат
Нагороди: 7
Has thanked: 61 time
Been thanked: 110 times

Re: Концепції розвитку проєкту A.R.M.S.

Повідомлення Shustrick »

Похвалюсь трошки :hello:

стрибаючі міни-розтяжки. Зовні вони схожі на ОЗМ-72 (особливо розміром ;) ).

Зображення

Зображення

Відео праці https://www.youtube.com/watch?v=uYD5QsA4Gqs

Працюють вони від тьорочного механізму. Під дощєм витримають без проблем 3-4 години. Вибухає в 4-5м над землею (на іграх вибух буде десь на висоті 2-3м). Розліт уламків десь в радіусі 15-25м

Гонті вдячний, що він підігнав стрибаючі міни мого колеги (він з МНС, тока нік його забув....) Їм-мінам було більше 8 років, авжеж вже були у вбитому стані, і пісець які важкі в створенні...... Цей, в моїй міні - це з'єднання розробок мого колеги з МНС, моїх розробок та наших сусідів-агресорів.

По ракеті на 2км - теж продовжую розробки. Сьогодні тестував систему, котра повинна ну дуже довго диміти на аірсофт-ракеті при спуску на парашуті.......Це треба, щоб її могли знайти потім, опісля запуску,- легко рейдові групи..........щось пошло не так......... https://www.youtube.com/watch?v=ku8vmy_2ENA

Пи.си. Мирослав - є розмова стосовно Карпатського рейду. Через кілька днів наберу тебе ;)
Electric

Military Police Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Науковий фахівець Ентузіаст Автор Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Майстер на всі руки За оборону Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий організатор сезону
Майор
Нагороди: 18
Has thanked: 986 times
Been thanked: 747 times

Повідомлення Electric »

точно хвора людина)
https://www.facebook.com/groups/284833805310514/ Вступаем в группу
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ
Нагороди: 17
Has thanked: 2291 time
Been thanked: 2431 time

Повідомлення Myroslav »

Electric писав:точно хвора людина)

Євген, він мене теж іноді лякає )))

Шустрік! Ти інженер від Бога.
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
PAKETA67

Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Тактичний командир За оборону За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший прапорщик
Нагороди: 15
Has thanked: 590 times
Been thanked: 346 times

Повідомлення PAKETA67 »

Опасная хрень, если человек над ней будет стоять
Зображення
Shustrick

Учасник проєкту A.R.M.S. Науковий фахівець За штурм За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший солдат

Повідомлення Shustrick »

Є кілька новин 1) дві дуже приємні 2) не дуже

1) Держава разморозила мій волонтерський проект по створенню зброї для ЗСУ і все переростає в дещо більше .......... :yahoo: Є такий завод "Маяк" в котром створюють сучасну зброю для ЗСУ. Зараз опісля праці катаюсь туди в конструкторське бюро-лабораторію. Сказати що в мене мізки пухнуть від тої кількості інформації, котра на мене впала, - це нічого не сказати............ виклали вони зі мною відео з іспитів ну дууууже старе https://uprom.info/news/vpk/zavod-mayak-prezentuvav-barabannyj-granatomet-shuster-40/?fbclid=IwAR3uxHGLiyMsL7fT6Fw65vvqTM1BOJXzcluA-ttPjWS8ajduEGF6xuHYPaU ......з назви не ржати, бо назвати свій виріб "Шустрік" не дали )))))) Зараз сократили до "шустр-40". А і цей - на відео не зовсім те що створюю. Зараз створюю варіант для ЗСУ :blush: :blush: :blush:

2) Зараз добиваю вже на замовлення реактивну залпову систему для аірсофт ігор (замовили давно і заплатили кошти)

Зображення

Зображення

Зображення

Довбати буде моїми ракетами дальністью на 200м

3) Вимушен відкласти на невизначений термін аірсофт іги, розробки і т.д. Коли повернусь - невідомо. Поєднати ігри, працю основну, працю в лабороторії та сім'ю - це майже нереально :blush:

Пи.си. Myroslav не ображайся - я повернусь обов'язково. Аірсофт ракети на 2км обов'язково полетять...............поки шо потужно вибухають, разкидуючи горящє реактивне паливо в радіусі на метрів 30, або сильно прогорають двигуни при старті, ну то таке - я виправлю все......... ;)
Gosha

Military Police Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Майор
Нагороди: 27
Has thanked: 1172 times
Been thanked: 1301 time

Повідомлення Gosha »

Shustrick писав:Пи.си. Myroslav не ображайся - я повернусь обов'язково. Аірсофт ракети на 2км обов'язково полетять...............поки шо потужно вибухають, разкидуючи горящє реактивне паливо в радіусі на метрів 30, або сильно прогорають двигуни при старті, ну то таке - я виправлю все......... ;)

:shock: :shock: :shock: это прикол такой 2 км.) Вы почитайте... моторы при старте сильно горят... топливо раскидывают на 30 метров, хлопчики я на airsofte нахожусь или где )
Солдат не хочет убивать,
но умеет это хорошо делать
Shustrick

Старший солдат

Повідомлення Shustrick »

Gosha писав:..........

:shock: :shock: :shock: это прикол такой 2 км.) Вы почитайте... моторы при старте сильно горят... топливо раскидывают на 30 метров, хлопчики я на airsofte нахожусь или где )

Ні - не прикол....... Отлистай цю тему на рік назад ;) http://airsoft.od.ua/index.php/airsoft-forum/viewtopic.php?f=297&t=20825&start=40

Зображення

Гоша мені щє в 2008 схожі тексти писали масово стосовно піротехнічних гранатометів (тоді був одним з кількох першопроходців, хто почав створювати піротехнічні гранатомети, міномети та реактивні снаряди для ігор)...... і шо ми бачимо зараз на іграх :grin:
Теж саме буде і з ракетами на 2км ........ По офіційним дозволам на запуски і т.д. теж мене проконсольтували ще рік тому назад.

У Ілона Маска перші зразки ракет десятками падали та вибухали (і зараз падають)........

Цей - все буде добре :)
Tapaz

Заступник командира страйкболь Учасник проєкту A.R.M.S. Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий штурмовик сезону
Младший сержант
Нагороди: 23
Has thanked: 467 times
Been thanked: 189 times

Повідомлення Tapaz »

Тем более Шустрик хорошо стреляет из гранатомета по движущемуся транспорту ) что это будет на 2км ))штаны даже в посадке не снимешь , будет вероятность ураження )
Kowalski

Military Police Співробітники СБ Military Poli Заступник командира страйкболь Учасник проєкту A.R.M.S. Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту «Syria» Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Тактичний командир За оборону Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Переможець турніру Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший сержант
Нагороди: 20
Has thanked: 145 times
Been thanked: 277 times

Повідомлення Kowalski »

Ошибка в просчетах либо в наведении и твой снаряд падает в село.
Твои действия?
Monya_Onyx

Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За оборону За штурм Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий штурмовик сезону
Младший сержант
Нагороди: 13
Has thanked: 152 times
Been thanked: 68 times

Повідомлення Monya_Onyx »

не ну надо иметь грани, то мы уже в страйк будем играть)
начнем на дронах гранаты сбрасывать )
Устал - отдохни. Но тогда ты никогда не будешь первым.
Відповісти

Повернутись до “A.R.M.S.”