На цьому Зборі декілька разів піднімалось питання реорганізації нашого Одеського страйкбольного форуму через підняття його до рівня Дніпровського аірсофтера, одночасно з збереженням всієї історії. Так як наш форум точно морально застарів. Зрозуміло, що на одному ентузіазмі не можливо це зробити, як і не потрібно це робити комусь самотужки – щоб у форуму не було одного власника, а власником було товариство *. Так як саме товариство буде формувати цю Одеську страйкбольну касу. І кожний в міру свого бажання, можливостей та розуміння на скільки він себе бачить членом нашого Одеського страйкбольного товариства, може приділяти увагу цій загальній касі**. Для цього на Зборі були прийняті наступні рішення:
Lesnik писав:
Итоги второго сбора 15.12.2020:
7. Начать сбор средств для реорганизации форума.
8. Создать карту монобанка куда и будут направлятся все средства для форума. Создает карту Мирослав.
9. Сбор средств осуществляется путем благотворительных взносов организаторов и игроков. Организаторы могут собирать средства проводя свои и\или совместные игры. Размер и частота "организаторского" взноса определяется только самим организатором.
Допускается проведение игр, направленных сугубо на сбор средств для обновления форума.
Взносы игроков - исключительно на добровольной основе.
№ карти: 4441114424884722
Посилання безпосередньо на «моно-банку»:
https://send.monobank.ua/jar/3Q69c5UfH7
Намагаюсь передбачити питання які можуть задати:
- На що саме будуть витрачатися гроші?
- Виключно на реорганізацію форуму та на оплату хостінгу. Більше ніяких витрат не передбачено - ні благодійних, ні будь-яких.
- Які є пропозиції щодо суми яку треба скидати?
- На мій погляд якщо оргі будуть кидати десь по 10 % з гри, цього буде достатньо. Також, наскільки мені відомо, в цьому році планують провести як мінімум два турніра з призовим фондом. 10% від виграшу з будь-якого страйкбольного турніра, можна також приділити загальній касі. Хоча наголошую, що все це добровільно.
- Або будь-яку суму на ваш розсуд.
В свою чергу даю слово, що максимально педантично буду вести касу, всіх хто скидає гроші прошу відписуватися тут – щоб все було максимально відкрито. Але я і сам буду періодично оприлюднювати звіт по касі.
* Кожен може задати здорове питання: «Арн передав цей форум 3м людям, який мені сенс витрачати мої гроші на розвиток проєкту цих 3х людей?» Насправді не так. Арн спеціально передав форум 3м людям, щоб не було одного власника. І наприклад коли я по якійсь причині покину Одеській страйкбол, то передам всі свої права на форум іншим активним людям Одеського страйкболу. Так само як передали їх мені.
**До речі, на новому форумі навіть спеціальну форумну відзнаку зробимо для тих хто давав свої гроші на загальні потреби нашої громади. Та і взагалі моя особиста думка така: як ти відносишся до товариства, так і товариство, в разі потреби, буде відноситись до тебе.