Мир Танков

события происходящие вокруг
Відповісти
Arn

MIB Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Інструктор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
MIB
Нагороди: 14
Has thanked: 2027 times
Been thanked: 3709 times

Re: Мир Танков

Повідомлення Arn »

Купил Лёву (я не про ботинки, а танк :lol: )

Танчик так себе, но как деньгопечатающий станок- самое оно :D
Sphinx

Командир страйкбольної Команди Учасник Нормано-Сільванського Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Генерал-лейтенант
Нагороди: 8
Has thanked: 749 times
Been thanked: 296 times

Повідомлення Sphinx »

Для того, чтобы взять Лёву, нужно гривен 400 закинуть :((
Паттона я уже видел в игре - сильная штука ...
Rise and rise again - until lambs become lions.
Skim

Командир страйкбольної Команди Стратегічний командир Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Младший лейтенант
Нагороди: 5
Has thanked: 492 times
Been thanked: 50 times

Повідомлення Skim »

как вам арта амеровская? шото я ее понять не могу)
EST MODUS IN REBUS
Зображення
Зображення
iStalker

Командир страйкбольної Команди Збройний барон Зброяр Учасник Нормано-Сільванського Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Старший сержант
Нагороди: 7
Has thanked: 92 times
Been thanked: 44 times

Повідомлення iStalker »

Skim писав:как вам арта амеровская? шото я ее понять не могу)

Может не арта а ПТ? :) С артой давно все понятно, она рулит, а ПТ еще не пробовал ))
Skim

Командир страйкбольної Команди Стратегічний командир Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Младший лейтенант

Повідомлення Skim »

сори, ПТ. По поводу их арты ниче не скажу круче су 26 арты нет))))
EST MODUS IN REBUS
Зображення
Зображення
Sphinx

Командир страйкбольної Команди Учасник Нормано-Сільванського Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Генерал-лейтенант

Повідомлення Sphinx »

Я качаю амеровскую ПТ - уже дошёл до 5 левела- М10 Wolverine. Пока я доволен, неплохая штука. Но их минус - они все медлительные. Зато Т95 - страшная штука :)))
Skim

Младший лейтенант

Повідомлення Skim »

голд юзаешь?
EST MODUS IN REBUS
Зображення
Зображення
Sphinx

Генерал-лейтенант

Повідомлення Sphinx »

НЕ-а! Даже без премиума!
monoxrom
Рядовой

Повідомлення monoxrom »

Опа спасибо что напомнили ,а я то думаю чего мне не хватает ,моего любимого PzKpfw IV :D
Играю редко так что дошел пока что до PzKpfw VI который меня очень огорчил ,качаем теперь до КоТэ посмотрим что он за зверь )))
iStalker

Командир страйкбольної Команди Збройний барон Зброяр Учасник Нормано-Сільванського Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Старший сержант
Нагороди: 7
Has thanked: 92 times
Been thanked: 44 times

Повідомлення iStalker »

Пз4 рулит. Хороший фармер. Дальше будет вк3601- минитигр как его называют, с неплохой для своего уровня броней и фиговенькой пухой. Дальше- тигр, с такой же броней (который уже все шьют), и неплохой пухой ) Ну а КоТэ - хороший лоб, хорошая пуха, считается лучшим тяжем 8го левела :)
Відповісти

Повернутись до “Интересности”