Заявки \ награждения отличительными значками и медалями

В цій темі:
1. Організаторами оприлюднюються видані на іграх покарання: попередження, бани.
2. Страйкболістами подаються представлення (з підставами) для нагородження відзнаками та медалями від Одеської страйкбольної громади.
3. Щомісячно, оприлюднюється загальний лист нагород, відзнак, покарань. З обов’язковим повідомленням товариству підстав нагороджень/покарань.
4. Щорічно проводиться голосування/опитування щодо нагородження кращих з кращих серед нас на підставі думки Одеської страйкбольної громади. Так би мовити, підводяться підсумки кожного сезону.

Модератор: Организаторы

Відповісти
Arn

MIB Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Інструктор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
MIB
Нагороди: 14
Has thanked: 2027 times
Been thanked: 3709 times

Re: Заявка на отличительный значок или медаль

Повідомлення Arn »

Сделано.
Талиб сейчас работает над объединением форумов, так что команду он уже зарегит на новом форуме, ок? :)
Smoke

Командир страйкбольної Команди Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Учасник Нормано-Сільванського Тактичний командир За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Подполковник
Нагороди: 10
Has thanked: 721 time
Been thanked: 1056 times

Повідомлення Smoke »

Arn писав:Сделано.
Талиб сейчас работает над объединением форумов, так что команду он уже зарегит на новом форуме, ок? :)

Ок, без проблем!

Спасибо за оперативность!)
Зображення
ERWIN

Учасник Нормано-Сільванського Відзнака "Реконструктор\М Переможець турніру Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший солдат
Нагороди: 5
Has thanked: 58 times
Been thanked: 73 times

Повідомлення ERWIN »

Вот смотрю на медальки и думаю - мундир мой девственно чист. А ведь у меня стаж игр с мая 2008, участник АРВ и АРМС проектов ( в составе команды "Гвардия" и "РОСН"), реконструктор (РОСН ФСБ ) , инструктор по огневой и СиКьюБи, участник Нормано-Сильванского конфликта (Нормания) , и.о. командира команды. Вот... ))) Если можно, дайте значочек мне... :beg: :)
richard

Командир страйкбольної Команди Тактичний командир За штурм Польовий санітар Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Старшина
Нагороди: 9
Has thanked: 114 times
Been thanked: 161 time

Повідомлення richard »

Командир команды "О.Р.Д.А.", стремимся к моделированию оперативного диверсионного подразделения ВСУ. В страйкболе с 2010 года. Выдайте медальки, какие заслужил :D
Arn

MIB Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Інструктор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
MIB

Повідомлення Arn »

ERWIN
Сделано)
По поводу "Инструктора"- вопрос в личку.

richard
Ок, регистрируй команду, получайте командный значок на профиль и командный раздел. По моделированию- какое реальное подразделение вы моделируете?
richard

Командир страйкбольної Команди Тактичний командир За штурм Польовий санітар Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Старшина
Нагороди: 9
Has thanked: 114 times
Been thanked: 161 time

Повідомлення richard »

Arn, запрос на регистрацию команды скинул в личку talib несколько дней назад, но ответа не получил. Могу скинуть ещё раз ;)
По поводу моделирования - мы не моделируем никакое конкретное подразделение. У нас в планах некий собирательный образ.
BATTL

Заступник командира страйкболь Ентузіаст Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший лейтенант
Нагороди: 4
Has thanked: 65 times
Been thanked: 174 times

Повідомлення BATTL »

Я тоже медальку хочу)) Хотя-бы ветерана дайте :wave:
Востаннє редагувалось 06 серпня 2012 01:01 користувачем BATTL, всього редагувалось 1 раз.
Wir. Dienen. Deutschland
Если долго смотреть в бездну – бездна начнёт смотреть в тебя
Борман

Відзнака "Реконструктор\М За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі
Старший солдат
Нагороди: 3
Has thanked: 1 time

Повідомлення Борман »

Запрос на медаль ветеран(активный стаж в страйке с 2007 года)
Медаль реконструктор.
USMC first recon batl
И еще ворох других тем.
невинных нет,есть только разные степени вины
Зображення
Arn

MIB

Повідомлення Arn »

Борман писав:Запрос на медаль ветеран(активный стаж в страйке с 2007 года)
Медаль реконструктор.
USMC first recon batl
И еще ворох других тем.

Готово
Ява

Відзнака "Реконструктор\М Затятий гульвіса Учасник Нормано-Сільванського За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі За допомогу в розвитку клубу
Капитан
Нагороди: 6
Has thanked: 123 times
Been thanked: 443 times

Повідомлення Ява »

Алик, команда наша зарегана на форуме. Командир никто иной, как дорогой Бензол. Выдай нам,пожалуйста , значочки команды.НАпиши что тебе для этого нужно. И еще меня почему-то выбросило с коалиции НАТО.Я конечно понимаю,Что я ездил к Смоуку за русских,но это уже сильно :D ЗАпилите меня обратно.
Вогонь запеклих не пече.
Відповісти

Повернутись до “НАГОРОДНИЙ ЛИСТ”