"WAR PARTY № 5" ЛЕГЕНДАРНАЯ ВЕЧЕРИНКА! ВСЕОБЩАЯ МОБИЛИЗАЦИЯ!

Усі теми, пов'язані з Airsoft, тимчасово розміщені тут. З часом вони будуть перенесені на свої місця на форумі.

Модератор: Организаторы

Відповісти
Smoke

Командир страйкбольної Команди Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Учасник Нормано-Сільванського Тактичний командир За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Подполковник
Нагороди: 10
Has thanked: 721 time
Been thanked: 1056 times

Re: "WAR PARTY № 5" ЛЕГЕНДАРНАЯ ВЕЧЕРИНКА! ВСЕОБЩАЯ МОБИЛИЗА

Повідомлення Smoke »

хм...
что-то долго реакции нету на предыдущее сообщение )))
Зображення
SADDAM

Командир страйкбольної Команди Учасник Нормано-Сільванського Відзнака "Реконструктор\М Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Гауптвахта
Полковник
Нагороди: 5
Has thanked: 34 times
Been thanked: 225 times

Повідомлення SADDAM »

Да, меня словосочетание "пьяная Катя" несколько....ээээ... притормозило, чтоли ))
Зображення
Nicht kaputt! Nicht kapitulieren! Gott mit uns.
Sirena
Рядовой
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Повідомлення Sirena »

Ну лано Вам. Ну пьяная... Ну Катя... Это я к тому, что я ни кого не знаю почти. Только на играх может виделись... А так как буду без кого либо знакомого... То как-то неудобно, что ли... Да и мы вроде как не сок яблочный собираемся пить. Так что .... Хотя... Да - это что-то типа "Супер-Геннадия" однако я не сталкивалась с особенностями этой личности. А себя в пьяном виде я всегда называю в третьем лице, бо это уже не я.... Поэтому зависит от моего настроения)))

Не бояться! Я не страшная!)))

ЗЫ: Предложение моежет не в тему, но Linkin то вспомнили а как же Вы могли забыть про Limp Bizkit. Например Rollin или Break Stuff.... Ах да Boiler !!! Ну это так. Ежели по формату.
SADDAM

Командир страйкбольної Команди Учасник Нормано-Сільванського Відзнака "Реконструктор\М Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Гауптвахта
Полковник
Нагороди: 5
Has thanked: 34 times
Been thanked: 225 times

Повідомлення SADDAM »

Пацаны, кто это прикалывается?! Зображення

Ява чтоли....

(барышня на вечеринке одна, пьяная, и себе не хозяйка - ну полный набор). Очень толсто!
Востаннє редагувалось 18 лютого 2013 21:52 користувачем SADDAM, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Nicht kaputt! Nicht kapitulieren! Gott mit uns.
Женя Эйс

Заступник командира страйкболь Почесний гуморист Відзнака "Реконструктор\М Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир Тактичний командир За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу
Маршал
Нагороди: 15
Has thanked: 539 times
Been thanked: 970 times

Повідомлення Женя Эйс »

фото в студию!
benzol

Командир страйкбольної Команди Учасник Нормано-Сільванського Відзнака "Реконструктор\М Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Лейтенант
Нагороди: 9
Has thanked: 47 times
Been thanked: 151 time

Повідомлення benzol »

присоединяюсь к предыдущему оратору.
as normal as PsyOps officer with "Infidel" patch
Sirena
Рядовой

Повідомлення Sirena »

Хм... ладно. Мое "извините пожалуйста. не помешаю ли" не прокатило. Жаль. Отлично Вам отдохнуть! Фото на аве.
Sirena
Рядовой

Повідомлення Sirena »

При чем ту т себе не хозяйка! Я по дружески!
benzol

Командир страйкбольної Команди Учасник Нормано-Сільванського Відзнака "Реконструктор\М Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Лейтенант
Нагороди: 9
Has thanked: 47 times
Been thanked: 151 time

Повідомлення benzol »

тётенька, а кто вам сказал что помешаете ?

заходите, конечно, на огонёк. хехе.
as normal as PsyOps officer with "Infidel" patch
Женя Эйс

Заступник командира страйкболь Почесний гуморист Відзнака "Реконструктор\М Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир Тактичний командир За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу
Маршал
Нагороди: 15
Has thanked: 539 times
Been thanked: 970 times

Повідомлення Женя Эйс »

Таки ждем нормальное фото, ну и на вечеринке!
Відповісти

Повернутись до “Архів Airsoft”