GHOSTBUSTERS

Розділ діючих на даний момент команд, їх опис, склад та контакти для бажаючих вступити.
Відповісти
Sahar

Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі
Младший сержант
Нагороди: 4
Has thanked: 52 times
Been thanked: 21 time

GHOSTBUSTERS

Повідомлення Sahar »

Название команды: Ghostbusters.

Моделирование: Команда моделирует ВС ( без привязки).

Шеврон: Зображення

Дата основания: 01.11.2012.

Расположение: Город-Герой Одесса.

Вооружение: Линейка АК, СВД.

Униформа: Горка.
Личный состав 6 человек.
Командир FOX (штурмовик- санитар ) Зображення ( допуск UNIT MILSIM )
Зам. командира Shah(снайпер) ( допуск UNIT MILSIM )
Shumik ( штурмовик) ( допуск UNIT MILSIM )
ЗИС ( штурмовик) ( допуск UNIT MILSIM )
Teymur ( штурмовик) ( допуск UNIT MILSIM )
Май ( штурмовик) ------------------------------------
Востаннє редагувалось 28 червня 2015 18:45 користувачем Sahar, всього редагувалось 4 разів.
Arn

MIB Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Інструктор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
MIB
Нагороди: 14
Has thanked: 2027 times
Been thanked: 3709 times

Re: GHOSTBUSTERS

Повідомлення Arn »

Очень нужны телефоны командира и зама :hello: Хотя бы в личку :)
Fox

Командир страйкбольної Команди Затятий гульвіса За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі
Старший солдат
Has thanked: 31 time
Been thanked: 30 times

Повідомлення Fox »

Arn,телефоны в личке. :hello:
Пока я строю тихую примерную девочку, сволочь внутри меня офигевает от происходящего....
Fox

Командир страйкбольної Команди Затятий гульвіса За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі
Старший солдат

Повідомлення Fox »

Принимаю командование на себя,в связи с дезертирством командира и замкома!!!!!!
Пока я строю тихую примерную девочку, сволочь внутри меня офигевает от происходящего....
Gosha

Military Police Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Майор
Нагороди: 27
Has thanked: 1172 times
Been thanked: 1301 time

Повідомлення Gosha »

Fox писав:Принимаю командование на себя,в связи с дезертирством командира и замкома!!!!!!

Ну удачи тебе в твоих начинаниях... а про командира и замкома его я почему то не удивлен. Как говорится доверяй но проверяй ;)
Солдат не хочет убивать,
но умеет это хорошо делать
memph1s

Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Автор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Старший лейтенант
Нагороди: 22
Has thanked: 98 times
Been thanked: 466 times

Повідомлення memph1s »

так каков ваш текущий состав?
Fox

Старший солдат

Повідомлення Fox »

Armada_Gosha писав:
Fox писав:Принимаю командование на себя,в связи с дезертирством командира и замкома!!!!!!

Ну удачи тебе в твоих начинаниях... а про командира и замкома его я почему то не удивлен. Как говорится доверяй но проверяй ;)

Спасибо :hello: Буду рада выслушать советы и критику бывалых бойцов ;) Не судите пока строго,я только учусь.
Fox

Старший солдат

Повідомлення Fox »

memph1s писав:так каков ваш текущий состав?

Личный состав:

Командир FOX (штурмовик- санитар )
Зам. командира Shah(снайпер)
Shumik ( штурмовик)
ЗИС ( штурмовик)
Karim( штурмовик)
Май ( штурмовик)
Куба (штурмовик)
+ 2 рекрута
допуск UNIT MILSIM- все будут сдавать заново
kpoT

За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Прапорщик
Has thanked: 169 times
Been thanked: 94 times

Повідомлення kpoT »

Парни, вы ещё в строю?
Відповісти

Повернутись до “Команди”