Афганистан от 2000 до....

У цьому розділі можна дізнатися про спорядження, озброєння та екіпіровку військовослужбовців та ПВК різних країн світу, що допоможе реконструкторам та моделювальникам.
Piton

Командир страйкбольної Команди Заступник командира страйкболь Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Тактичний командир За оборону За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу
Полковник
Нагороди: 14
Has thanked: 242 times
Been thanked: 669 times

Re: Афганистан от 2000 до....

Повідомлення Piton »

в той партии коплект стоял 450-500 и пакуль 160-220
Я не настолько богат, чтобы покупать дешёвые вещи.
https://www.instagram.com/pitonodessa/
Piton

Командир страйкбольної Команди Заступник командира страйкболь Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Тактичний командир За оборону За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу
Полковник

Повідомлення Piton »

Зображення
CRiT

Командир страйкбольної Команди Відзнака "Реконструктор\М Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший сержант
Нагороди: 4
Has thanked: 90 times
Been thanked: 48 times

Повідомлення CRiT »

Питон Мы решили сообразить на троих пока что 100% и еще 2 комплекта под вопросом , но 3 готовы уже ждать ) цвета желательно хаки !
ЗображенняЗображення
Ozone

Інструктор Відзнака "Реконструктор\М Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Тактичний командир За оборону За штурм Польовий санітар Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Полковник
Has thanked: 532 times
Been thanked: 596 times

Повідомлення Ozone »

О, Борода, ты будешь новье брать? Можешь заодно и для меня у Шамиры узнать, может есть секонд в приличном качестве? Размеры в лс скину)
Зображення
Зображення
Зображення
LAVR

Заступник командира страйкболь Організатор ігор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT За оборону За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Младший лейтенант
Нагороди: 8
Has thanked: 303 times
Been thanked: 541 time

Повідомлення LAVR »

Раз пошла такая пьянка , я бы тоже комплект взял бы)))
t.me/osk_partizan - Группа клуба СК"Партизан". Кому интересно вступайте
и задавайте вопросы.
memph1s

Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Автор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Старший лейтенант
Нагороди: 22
Has thanked: 98 times
Been thanked: 466 times

Повідомлення memph1s »

дядьки я так понимаю это моделирование больше для игр типа войны советов против афганистана? така я гляжу тока члены коалиции нато собираются тилибан моделировать?
Piton

Полковник

Повідомлення Piton »

Пацыки даю общую форму на заполнения для заказа.

Имя\Ник
желаемый цвет одежды\цвет пакуля\
новый\бу\самошив\

1.Рост
2.обьем головы при заказе пакуля
3.По спине от плеча до плеча
4.Длина руки
5.Грудь
6.Пояс

Зображення

Свои размеры в личку.

Цены в последний раз были примерно 550 одежда шапка 300
Piton

Полковник

Повідомлення Piton »

memph1s писав:дядьки я так понимаю это моделирование больше для игр типа войны советов против афганистана? так я гляжу тока члены коалиции нато собираются талибан моделировать?

Мемфис,с этими вещами ьы можешь моделировать

-моджахедов(война с СССР)
-талибан(война с НАТО)
-талибан хантер (2002года Спецназ США) чем большинство и занимается.

Но так как все натовцы с коалиций мы можем мего-яркие приватки делать между собой, прикинь каждое воскресение мини Афганистан устраивать.
Dol

Відзнака "Реконструктор\М Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі
Старший сержант
Нагороди: 2
Has thanked: 23 times
Been thanked: 93 times

Повідомлення Dol »

давно бы пора уже...
MARIO

Командир страйкбольної Команди Відзнака "Реконструктор\М Стратегічний командир Тактичний командир Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Майор
Нагороди: 7
Has thanked: 1073 times
Been thanked: 388 times

Повідомлення MARIO »

Питон писав:Но так как все натовцы с коалиций мы можем мего-яркие приватки делать между собой, прикинь каждое воскресение мини Афганистан устраивать.

О, да!!! Двумя руками ЗА!!
Nothing is what it seems...
Відповісти

Повернутись до “Моделювання та реконструкція”