NSW, SF, CAG A-stan 2001/02

Відповісти
Ozone

Інструктор Відзнака "Реконструктор\М Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Тактичний командир За оборону За штурм Польовий санітар Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Полковник
Нагороди: 14
Has thanked: 532 times
Been thanked: 596 times

Re: NSW, SF, CAG A-stan 2001/02

Повідомлення Ozone »

Ромчик, я спецом завербовал всех соседей по подъезду, чтоб они не шастали. Все одновременно ушли готовить борщ :grin:
Да уж...можно, как вариант, найти по дешевке старые шпильвили, альтаму хот вэзэр или, на крайняк, милтек общевойсковой, ну или пройтись по барахолке в поисках очень древних трекингов...оно прокатит )) :grin: :cool:
Зображення
Зображення
Зображення
Ramazavr

Відзнака "Реконструктор\М Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Старший сержант
Нагороди: 7
Has thanked: 52 times
Been thanked: 93 times

Повідомлення Ramazavr »

я лучше что-то свежее недорогое, а то грибок лечить не хочется)
PAKETA67

Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Тактичний командир За оборону За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший прапорщик
Нагороди: 15
Has thanked: 590 times
Been thanked: 346 times

Повідомлення PAKETA67 »

есть альтама 10й размер, с пробегом :hello:
но это для фото онли, я как то на приватку их напялил, ноги сошли с ума :cry:
Зображення
Ramazavr

Відзнака "Реконструктор\М Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Старший сержант
Has thanked: 52 times
Been thanked: 93 times

Повідомлення Ramazavr »

ноги дороже ;)
MARIO

Командир страйкбольної Команди Відзнака "Реконструктор\М Стратегічний командир Тактичний командир Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Майор
Has thanked: 1073 times
Been thanked: 388 times

Повідомлення MARIO »

Ozone писав:я спецом завербовал всех соседей по подъезду

Артем, этой фразой ты показал, что реально реконишь ЦРУ-шника до мозга костей :good:
Nothing is what it seems...
Sphinx

Командир страйкбольної Команди Учасник Нормано-Сільванського Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Генерал-лейтенант
Нагороди: 8
Has thanked: 749 times
Been thanked: 296 times

Повідомлення Sphinx »

Вадя - не канает твой карабин на Нам ;)
Rise and rise again - until lambs become lions.
MARIO

Командир страйкбольної Команди Відзнака "Реконструктор\М Стратегічний командир Тактичний командир Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Майор

Повідомлення MARIO »

Sphinx писав:Вадя - не канает твой карабин на Нам ;)

XM177E2 не канает на Нам?!
Игорь, немного ликбеза:
https://bpullignwolnet.dotster.com/retroblackrifle/ModGde/CrbGde/629.html
Sphinx

Командир страйкбольної Команди Учасник Нормано-Сільванського Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Генерал-лейтенант
Нагороди: 8
Has thanked: 749 times
Been thanked: 296 times

Повідомлення Sphinx »

Трям-с приехали )) Что канает на Нам я не хуже тебя знаю, ибо сам реконил Нам в тру ките ещё до того, как это стало мейнстримом! ;) Но у тебя то НК 416 ! )) Или я что то пропустил? :write:
Rise and rise again - until lambs become lions.
MARIO

Майор

Повідомлення MARIO »

Sphinx писав:Но у тебя то НК 416 ! )) Или я что то пропустил? :write:

Пропустил)))) 416-й год как продан))))
Сейчас Мк18 mod1 на МАРСОКа и хм177 для души. Еще АКМС завалялся, но скоро бдет обменен.
В теме игр вчера (http://airsoft.od.ua/index.php/airsoft-forum/viewtopic.php?f=105&t=18480&start=2350) выкладывал свои киты.
Ozone

Інструктор Відзнака "Реконструктор\М Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Тактичний командир За оборону За штурм Польовий санітар Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Полковник
Нагороди: 14
Has thanked: 532 times
Been thanked: 596 times

Повідомлення Ozone »

UMK писав:но это для фото онли, я как то на приватку их напялил, ноги сошли с ума :cry:

Лёня, это уже кому как) Например, была у менья альтама, я ее на открытии 13го года во львове носил почти не снимая почти трое суток и ноги себя отлично чувствовали. С такого рода обувью есть свои тонкости и хитрости, которые существенно облегчают их ношение. ;) :hello:
Зображення
Зображення
Зображення
Відповісти

Повернутись до “USA\США”