Отпусти меня е**** спайс!!!27.09.15

У цьому розділі публікується інформація про минулу гру, а також відгуки учасників цього заходу.

Модератор: Организаторы

Lesnik

Military Police Співробітники СБ Military Poli MIB Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Науковий фахівець Ентузіаст Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий організатор сезону
Подполковник
Нагороди: 17
Has thanked: 75 times
Been thanked: 373 times

Отпусти меня е**** спайс!!!27.09.15

Повідомлення Lesnik »

Игра: игра ли?
Клуб на поговорить? Массовая бомбежка грибов вроде не проводилась.
Но парочку все таки вырастить попытаемся.

Время? Как созреет.
Время сбора урожая: 27.09.15 в 10.00 на огороде..
Огород? Промсвязь
Оплата за работу на огороде: 50 грн. (в стоимость входят грибы)
Если будут поливать огород, возможно сменим на бетон. А что делать, говорят корни и бетон разрушают. Но то со временем.
Знаю точно, что разгружать мешки точно в воскресенье. И после сбора урожая.

Стороны? Ну как стороны, просто местячковые...
Петрушка ( Камо верх)
Укроп (Камо низ)
ГМО - он же спайс (Фулл камо)
Фермер и братва. (онли комбез)
Хозяин огорода со своей семьей (по цивильному. Главный атрибут - указательный и мизинец вверх)

ну и репка, жучка, мышка, кошка и остальные.

Правила? Хотелось бы по канонам. Но будем привязаны Ф.С.У. + МилСим. А че, говорят за****сь ростки пустит. А там гляди и нормальный урожай будет на самом М.... Ладно не буду раскрывать все планы как и следующую упаковку спайса.

Водка, закусон и план работы на огороде, как всегда на самом огороде.

PS Фермер пообещал массовую раздачу грибов на огороде. Но может хватить не всем)
"фокус не в том, что бы жить вечно....а что бы оставаться самим собой вечно"
CroshkaEnot
Рядовой
Has thanked: 4 times
Been thanked: 12 times

Re: Отпусти меня е**** спайс!!!

Повідомлення CroshkaEnot »

Когда это ты успел переквалифицироваться из лесника в фермера?)) Ну какой же огород без енотов)) Плюсуй)
Arn

MIB Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Інструктор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
MIB
Нагороди: 14
Has thanked: 2027 times
Been thanked: 3709 times

Повідомлення Arn »

С каких пор Юра начал делиться рецептами? :blink:
Valmar

Організатор ігор Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Прапорщик
Нагороди: 3
Has thanked: 116 times
Been thanked: 122 times

Повідомлення Valmar »

я в фулл камо, с сапкой м4 в деле, если мероприятие не совпадёт с бочаровым
RIO

Командир страйкбольної Команди Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Майор
Нагороди: 6
Has thanked: 47 times
Been thanked: 222 times

Повідомлення RIO »

Это новый вирус?! Патоген?!! Эпидемимя?!!!! Спасайтесь! Это - Нашествие! Нашествие грибов-мозгоедов!

)))))))
Только фильтр, бан, приват и массовые расстрелы спасут страйкбол.
[Злой, жестокий, бездуховный, придирчивый сноб]
Sphinx

Командир страйкбольної Команди Учасник Нормано-Сільванського Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Генерал-лейтенант
Нагороди: 8
Has thanked: 749 times
Been thanked: 296 times

Повідомлення Sphinx »

Тут одними грибами не обошлось - налицо употребление тяжёлых наркотиков... Лесник - бабушка прислала посылку из Колумбии? )))

П.С. слово Укроп сегодня имеет тонко-политический оттенок, так что тут ещё надо разобраться )))
Rise and rise again - until lambs become lions.
Lesnik

Military Police Співробітники СБ Military Poli MIB Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Науковий фахівець Ентузіаст Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий організатор сезону
Подполковник
Нагороди: 17
Has thanked: 75 times
Been thanked: 373 times

Повідомлення Lesnik »

Sphinx писав:Тут одними грибами не обошлось - налицо употребление тяжёлых наркотиков... Лесник - бабушка прислала посылку из Колумбии? )))

П.С. слово Укроп сегодня имеет тонко-политический оттенок, так что тут ещё надо разобраться )))

Никакой политики. Только огород и спайс
"фокус не в том, что бы жить вечно....а что бы оставаться самим собой вечно"
Gosha

Military Police Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Майор
Нагороди: 27
Has thanked: 1172 times
Been thanked: 1301 time

Повідомлення Gosha »

Чтоб вирус не распростронялся дальше... готов предоставить сыворотку "антидот", чтоб мозги не зашкаливало ;), имеется хороший шприц АКС-74 выличит все :hello:
Солдат не хочет убивать,
но умеет это хорошо делать
CRiT

Командир страйкбольної Команди Відзнака "Реконструктор\М Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший сержант
Нагороди: 4
Has thanked: 90 times
Been thanked: 48 times

Повідомлення CRiT »

Любители круасанов планируют отлавливать лягушек на этом огороде :D Сторона ГМО - он же спайс (Фулл камо)
Востаннє редагувалось 22 вересня 2015 12:51 користувачем CRiT, всього редагувалось 1 раз.
ЗображенняЗображення
Bankir

Польовий санітар Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Младший сержант
Нагороди: 3
Has thanked: 112 times
Been thanked: 34 times

Повідомлення Bankir »

Я с Вами! Весьма интереснное мероприятие...)
ГМО - Фулл камо
Востаннє редагувалось 10 вересня 2015 13:56 користувачем Bankir, всього редагувалось 1 раз.
V.I.P.
Відповісти

Повернутись до “Минулі ігри”