Кавказский Узел. 12 декабря. Анонс

У цьому розділі публікується інформація про минулу гру, а також відгуки учасників цього заходу.

Модератор: Организаторы

Відповісти
EVERS

За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі
Младший сержант
Нагороди: 2
Has thanked: 25 times
Been thanked: 133 times

Re: Кавказский Узел. 13 декабря. Анонс

Повідомлення EVERS »

Внезапно!
12 человек.
Одесса-Киев.
293 ОРБ «Пересвет», ОИСБ, Специального моторизированного полка, 55 дивизии ВВ МВД.

Фото на неделе выложу.

зы
Да ладно не бойтесь, я один буду:)
зы2
Наконецто я смог кинуть регистрацию где в названии подразделения можно написать целых пять абривиатур!
Ждем!
Piton

Командир страйкбольної Команди Заступник командира страйкболь Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Тактичний командир За оборону За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу
Полковник
Нагороди: 14
Has thanked: 242 times
Been thanked: 669 times

Повідомлення Piton »

Чуток истории , вооружение и снаряжение бойцов ЧРИ ,после прочтения вопросов что одеть на ЧРи, должны отпасть сами.

http://ww2.gunmagazine.com.ua/index.php?id=294
Я не настолько богат, чтобы покупать дешёвые вещи.
https://www.instagram.com/pitonodessa/
Dolphin

Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Голова коаліції PMC Відзнака "Реконструктор\М Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир Тактичний командир За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу
Генерал-майор
Нагороди: 15
Has thanked: 292 times
Been thanked: 428 times

Повідомлення Dolphin »

Все фигня!!! Вот вам!

Зображення
Government Men
Те кто останется в живых, будут завидовать мертвым!

Зображення
Piton

Командир страйкбольної Команди Заступник командира страйкболь Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Тактичний командир За оборону За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу
Полковник

Повідомлення Piton »

ED_TAIFUN
Рядовой
Been thanked: 1 time

Повідомлення ED_TAIFUN »

ED Допуск
Зображення
Зображення
Silon

Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший солдат
Has thanked: 6 times
Been thanked: 32 times

Повідомлення Silon »

ED_TAIFUN писав:ED
Зображення
Зображення

Я думаю - допуск :cool:
Piton

Полковник

Повідомлення Piton »

Silon

Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший солдат
Has thanked: 6 times
Been thanked: 32 times

Повідомлення Silon »

Пустите на игру?
Зображення
Зображення

Пустим
Gekata

Заступник командира страйкболь Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" За допомогу в розвитку клубу
Старший лейтенант
Нагороди: 7
Has thanked: 403 times
Been thanked: 251 time

Повідомлення Gekata »

ВНИМАНИЕ!
На мероприятии можно будет приобрести гранаты не ограниченно, шары, дымы, растяжки! Шары 025, 028, 030, 036, 040. Если нужны трассеры, есть только 025

Продажу осуществляет Страйкбольный магазин "КАЛАШ"
Dolphin

Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Голова коаліції PMC Відзнака "Реконструктор\М Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир Тактичний командир За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу
Генерал-майор
Нагороди: 15
Has thanked: 292 times
Been thanked: 428 times

Повідомлення Dolphin »

Господа русские захватчики.... А вас не маловато ли? Не боитесь ли вы получить как следует ? У нас есть пулемет..... И гранаты..... И подстволы.....

пс: я специально подстрекаю, чтобы было веселей!
Government Men
Те кто останется в живых, будут завидовать мертвым!

Зображення
Відповісти

Повернутись до “Минулі ігри”