Обсуждение сборов. Читай флудеград

Модератор: Организаторы

Відповісти
Indeets

Зброяр Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Учасник Нормано-Сільванського За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий зброяр сезону
Полковник
Нагороди: 11
Has thanked: 1899 times
Been thanked: 593 times

Re: Обсуждение сборов. Читай флудеград

Повідомлення Indeets »

Glebus писав:я к примеру со своей ОРИГИНАЛЬНОЙ, магнумом стрелялю на 350 метров в грудную мишень
Чего ? Каким магнумом на тристаписятметров с какой оригинальной ???
ничего не понял...
Arn

MIB Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Інструктор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
MIB
Нагороди: 14
Has thanked: 2027 times
Been thanked: 3709 times

Повідомлення Arn »

О! Есть о чем поговорить :grin:
CDMAN

Організатор ігор Збройний барон Зброяр Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Ветеран одеського страйкболу - 15 років в страйкболі. "Гра частина тебе"
Полковник
Нагороди: 17
Has thanked: 155 times
Been thanked: 361 time

Повідомлення CDMAN »

Glebus писав:К огромному сожалению ссылку дать не получится так как тему с твоими и моими сообщениями, почистил Миша в теме игры! но факт был!

(про мороженное помню)
Ты сказал что таких и близко нет в природе огнестрелов https://www.youtube.com/watch?v=3HtTQka ... u.be&t=160 https://www.youtube.com/watch?v=IP05SNY3GgU и мы с тобой на мороженное и поспорили)) в общем ложечки нашлись, а осадок остался....

Есть МАЛЕНЬКИЙ нюанс - я в теме ничего не чистил.
Indeets

Зброяр Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Учасник Нормано-Сільванського За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий зброяр сезону
Полковник

Повідомлення Indeets »

Arn писав:О! Есть о чем поговорить :grin:

Уже не о чем. Я так понимаю - с "лигой чести" можно говорить только под диктофон и с парой свидетелей... А то потом "Миша всё потер" и "пьяный Индеец говорил, а теперь пошел в отказ"...
Востаннє редагувалось 02 жовтня 2016 15:11 користувачем Indeets, всього редагувалось 1 раз.
Arn

MIB Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Інструктор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
MIB

Повідомлення Arn »

Indeets писав:
Arn писав:О! Есть о чем поговорить :grin:

Уже не о чем. Я так понимаю - с "лигой чести" можно говорить только под диктофон и с парой свидетелей...

Я не знаю как в этом вашем случае, но дядя Серёжа- ты тоже ошибался. Давай не будем.
dem4uk

Military Police Співробітники СБ Military Poli MIB Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Младший лейтенант
Нагороди: 10
Has thanked: 238 times
Been thanked: 305 times

Повідомлення dem4uk »

А можно я соберу Лигу "НечЕсти"? для баланса сил)))
Востаннє редагувалось 02 жовтня 2016 17:38 користувачем dem4uk, всього редагувалось 1 раз.
Glebus

MIB Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Автор Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий організатор сезону
Младший лейтенант
Has thanked: 251 time
Been thanked: 501 time

Повідомлення Glebus »

CDMAN писав:
Glebus писав:К огромному сожалению ссылку дать не получится так как тему с твоими и моими сообщениями, почистил Миша в теме игры! но факт был!

(про мороженное помню)
Ты сказал что таких и близко нет в природе огнестрелов https://www.youtube.com/watch?v=3HtTQka ... u.be&t=160 https://www.youtube.com/watch?v=IP05SNY3GgU и мы с тобой на мороженное и поспорили)) в общем ложечки нашлись, а осадок остался....

Есть МАЛЕНЬКИЙ нюанс - я в теме ничего не чистил.

ДА, СОРИ) там было две игры) во второй всего три страницы и я посмотрел в неё! был нее прав вспылил... :hello:
Indeets

Полковник

Повідомлення Indeets »

Arn писав:Я не знаю как в этом вашем случае, но дядя Серёжа- ты тоже ошибался. Давай не будем.
Можно подробнее ?
Arn

MIB

Повідомлення Arn »

Indeets писав:
Arn писав:Я не знаю как в этом вашем случае, но дядя Серёжа- ты тоже ошибался. Давай не будем.
Можно подробнее ?

Из уважения к тебе, не здесь.
Indeets

Полковник

Повідомлення Indeets »

Алик, я чего-то про себя не знаю ?
Відповісти

Повернутись до “Рішення страйкбольних зборів/вирішення спірних питань”