Модераторы \ форум

Цей розділ присвячений тестуванню сайту та пошуку в ньому помилок.
Arn

MIB Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Інструктор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
MIB
Нагороди: 14
Has thanked: 2027 times
Been thanked: 3709 times

Модераторы \ форум

Повідомлення Arn »

Многие старые модеры перестали следить за форумом, ушли из страйка. Им большое спасибо за годы вместе и проделанную работу :good:
Сейчас нужны новые люди. Желающие стать модераторами-ведущими разделов могут отписаться тут или в личку, обсудим что и как :hello:
Piton

Командир страйкбольної Команди Заступник командира страйкболь Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Тактичний командир За оборону За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу
Полковник
Has thanked: 242 times
Been thanked: 669 times

Re: Набор модераторов

Повідомлення Piton »

Если совсем грустно, то какие-то разделы можно на меня кинуть.
Я не настолько богат, чтобы покупать дешёвые вещи.
https://www.instagram.com/pitonodessa/
MARIO

Командир страйкбольної Команди Відзнака "Реконструктор\М Стратегічний командир Тактичний командир Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Майор
Нагороди: 7
Has thanked: 1073 times
Been thanked: 388 times

Повідомлення MARIO »

Я тоже очень не против!
Nothing is what it seems...
Sanri

Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» За оборону Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старшина
Нагороди: 13
Has thanked: 292 times
Been thanked: 178 times

Повідомлення Sanri »

я могу на себя принять это нелегкое бремя ..
Зображення[/img]
LAVR

Заступник командира страйкболь Організатор ігор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT За оборону За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Младший лейтенант
Нагороди: 8
Has thanked: 303 times
Been thanked: 541 time

Повідомлення LAVR »

Готов быть модером !
t.me/osk_partizan - Группа клуба СК"Партизан". Кому интересно вступайте
и задавайте вопросы.
dem4uk

Military Police Співробітники СБ Military Poli MIB Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Младший лейтенант
Нагороди: 10
Has thanked: 238 times
Been thanked: 305 times

Повідомлення dem4uk »

все равно работаю дома, могу и подсобить)))
Arn

MIB Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Інструктор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
MIB

Повідомлення Arn »

То молчите, то резко набежали :) С момента старта этого объявления, в тот же день в личку постучалось два человека, собственно они уже на должности. Я до воскресенья пересмотрю подробно разделы и порешаем.
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ
Нагороди: 17
Has thanked: 2291 time
Been thanked: 2431 time

Повідомлення Myroslav »

Arn писав:То молчите, то резко набежали :) С момента старта этого объявления, в тот же день в личку постучалось два человека, собственно они уже на должности. Я до воскресенья пересмотрю подробно разделы и порешаем.

Арн, я тебя прошу, только без латентных сепаров... :hello:
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
Arn

MIB

Повідомлення Arn »

Miroslav писав:
Arn писав:То молчите, то резко набежали :) С момента старта этого объявления, в тот же день в личку постучалось два человека, собственно они уже на должности. Я до воскресенья пересмотрю подробно разделы и порешаем.

Арн, я тебя прошу, только без латентных сепаров... :hello:

Та нибуит никаких сепаров :grin:

Парни, дикая запара перед НГ
Числа 2-го-3-го уже точно со всем определюсь.
Очень извиняйте :hello:
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ
Нагороди: 17
Has thanked: 2291 time
Been thanked: 2431 time

Re: Модератори.

Повідомлення Myroslav »

Шановні модератори, щоб не було недомовок, щоб не казали що не бачили закриту тему форуму для модераторів тому що не заходили зі свого акаунта на форум - дублюю свій пост тут, у відкритий гілці:

Раз збираємося модераторами, треба додати в порядок денний зустрічі питання щодо "сплячих модераторів" . Мета - зрозуміти хто хоче\може займатися "модераторством" Одеського страйкбольного форуму. По-факту форум модерують: Демчук, Лісник, Мікс, я та Гоша (останній в телефонному режимі моїми руками, так як він ще не засвоїв мистецтво - як модерацією не наламати форум) все! Подивіться лог! Всі інші нічого не роблять! З цих "сплячих" деякі раз на тиждень заходять, деякі постійно на форумі. Висить явне порушення правил нашого товариство, спеціально не чіпаю, думаю подивлюсь хто заходив на форум з "сплячих" і як відреагував. Заходили ... а ніяк не відреагували! На рівні "мертві бджоли не гудуть".

Хлопці, хто не хоче цим займатися, в кого нема часу, хто просто забив через лінь, хто слабий характером для модерації - просто скажіть! Тільки не шукайте відмазку для самого себе на-кшталт: страйк в Одесі мертвий, форум напівмертвий, немає сенсу та таке інше. Це вже чули. Просто скажіть - я не буду. Призначимо нових модераторів. Ніяких образ. Дякую

продовження в модераторській гілці
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
Відповісти

Повернутись до “Питання по сайту”