Большевик 4 \06\17

У цьому розділі публікується інформація про минулу гру, а також відгуки учасників цього заходу.

Модератор: Организаторы

Machine

Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі
Рядовой
Нагороди: 1
Been thanked: 2 times

Re: Большевик 4 \06\17

Повідомлення Machine »

И я припрусь
АтаксАУ ак74
Faberge

Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Учасник проєкту UNIT Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший сержант
Нагороди: 12
Has thanked: 282 times
Been thanked: 133 times

Повідомлення Faberge »

Едим на игру с пос.Котовского.Есть два места на броне.Отправление в 8.30.
Контактный номер.098496два ноль 82 Наган.
dem4uk

Military Police Співробітники СБ Military Poli MIB Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Младший лейтенант
Нагороди: 10
Has thanked: 238 times
Been thanked: 305 times

Повідомлення dem4uk »

ALFAPITHON писав:с пулеметом можно?

Через хрон:)
Grinch

Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Попередження на грі
Рядовой
Нагороди: 2
Has thanked: 11 times
Been thanked: 7 times

Повідомлення Grinch »

Всем спасибо за Игру!
ЧУВАК с длиной гехой, зацепивший мою машин(черную как ночь камри!), и сказавший "извините"
ты поцарапал мне дверь! будь добр ответь на мое сообщение!!!!!
misteric

Ентузіаст Тактичний командир За штурм Польовий санітар Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший солдат
Нагороди: 6
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

Повідомлення misteric »

Всем спасибо за игру!
Игра вышла очень динамичная, орги постарались!

Простите что прервал штурм своим атуражным паданием, со мной все норм, жить буду)))) Огромное спасибо игрокам, которые бросились на помощь!
Рудик с меня магарыЧ!
Пришлось прикупить приблуду для ноги вместо коллиматора))))
фото

не забываем ставить "[ img ]" перед и после фото
+38 0 девять 7 121 31 8 два
https://vk.com/misteric
CDMAN

Організатор ігор Збройний барон Зброяр Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Ветеран одеського страйкболу - 15 років в страйкболі. "Гра частина тебе"
Полковник
Нагороди: 17
Has thanked: 155 times
Been thanked: 361 time

Повідомлення CDMAN »

dem4uk

Military Police Співробітники СБ Military Poli MIB Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Младший лейтенант

Повідомлення dem4uk »

Grinch писав:Всем спасибо за Игру!
ЧУВАК с длиной гехой, зацепивший мою машин(черную как ночь камри!), и сказавший "извините"

Готов посодействовать - если опишешь мне в личку как он выглядел.
dem4uk

Младший лейтенант

Повідомлення dem4uk »

Спасибо за игру, все молодцы, кроме нарушителей :) ..а теперь о важнм - кто что потерял на полигоне - опишите мне в личку чего не досчитаетесь когда разберете снарягу!
Dj-electrick

Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Науковий фахівець Учасник проєкту «Syria» Альянс "ПосКот" Тактичний командир За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Кращий командир сезону
Младший сержант
Нагороди: 11
Has thanked: 114 times
Been thanked: 69 times

Повідомлення Dj-electrick »

Grinch писав:Всем спасибо за Игру!

Я был с длиной гехой, но поцарапать не мог, так как не выходил дальше угла респа, это досадное недоразумение, либо вы имеете ввиду когото другого
VolkoV

Організатор ігор Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Старший солдат
Нагороди: 4
Has thanked: 33 times
Been thanked: 6 times

Повідомлення VolkoV »

Всем благодарочка за игру! Жаль только что противник был в меньшинстве. Что бы по пацански биться! :cool:
Отдельное, громадное СПАСИБО парням из ШтрафБата и выручили и компанию в игре отличную составили, да и поржали тоже не плохо! :wave:
Відповісти

Повернутись до “Минулі ігри”