A.R.M.S. 8-9 липня 2017р. Операція:«Повстання Реднеків»

Спеціальний розділ ігор, заходів та новин проєкту A.R.M.S.

Модератор: Организаторы

Відповісти
ALFAPITHON

Учасник проєкту A.R.M.S. Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Учасник Нормано-Сільванського За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" За допомогу в розвитку клубу
Генерал-майор
Нагороди: 8
Has thanked: 361 time
Been thanked: 346 times

Re: A.R.M.S. 8-9 липня 2017р. Операція:«Повстання Реднеків»

Повідомлення ALFAPITHON »

Boryslav писав:Лучше поздно, чем никогда [spoiler=]
...
Основную часть времени я провел в танке
...
Всю дорогу чувствовал себя ссаным юнгой на пиратском корабле.
...

а кто сказал что в танке будет легко? и то что ты испытал это всего около 50% пипеца, который мог быть :)

да езда в машине по пылюке еще то удовольствие!
Зображення
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ
Нагороди: 17
Has thanked: 2291 time
Been thanked: 2431 time

Повідомлення Myroslav »

Хлопці, Костя Хантер, нарешті!! "Зшив" пам'ятні шеврони цієї гри!
Шеврони в мене, на всіх учасників - всіх сторін , з запасом (шеврони в мультикамі :hello: ). Скидатись на них не треба, Хантер знижку зробив для нашого проекту та Білий знижку за дизпаливо. Короче в "тютелька в тютельку" вистачило. Зв'язуйтесь на форумі, тел, месенджерами - всім роздам чи перешлю (для тих хто не з Одеси пришлю НП, з вашими речами, які з вас зняли під час гри чи загубились в мене вдома)) )

p.s.

Boryslav писав:...
Затея с катакомбами оказалась очень крутой, однако смутил тот факт, что в игре появился элемент так называемого скрипта, когда на участников наложены временные и пространственные ограничения во время игровых действий. Создается некая предсказуемость. Хорошо это или плохо сказать пока сложно.[/spoiler]

Борислав, щось одразу не побачив, не хотів на форумі, але раз так.. - Старий, а рос."затея" використовувати цивільний транспорт, ще й золотистого кольору, на завідомо ворожій території не рос."смутила" тебе..? Хотів би я побачити як це було б на справді (2014й рік, початок війни не в рахунок, тоді і засобів пересувування, і досвіду, і розуміння було замало, і це привело до втрат; так от, за канвою дії проходять після війни на території де розгорілось проти-владне (проти AMRFне) повстання). Скільки б цивільний транспорт, і не тільки цивільний, з військовими в середині, без бойової охорони, розвідки та маскування під час здійснення не знаю, як це ви називали: маршу, пошуку чи просто руху протримався насправді? Мене це точно б збентежило.
А ще відверто кажучи Кузі був потрібен час, щоб облаштувати катакомби, - зробити антураж, ще раз перевірити небезпечні місця з кіпером в руках і т.і.. Бо на грі багато людей було які перший раз в житті в катакомбах опинились.
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
Gosha

Military Police Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Майор
Нагороди: 27
Has thanked: 1172 times
Been thanked: 1301 time

Повідомлення Gosha »

Myroslav писав:Хлопці, Костя Хантер, нарешті!! "Зшив" пам'ятні шеврони цієї гри!
Шеврони в мене, на всіх учасників - всіх сторін , з запасом (шеврони в мультикамі :hello: ). Скидатись на них не треба, Хантер знижку зробив для нашого проекту та Білий знижку за дизпаливо. Короче в "тютелька в тютельку" вистачило. Зв'язуйтесь на форумі, тел, месенджерами - всім роздам чи перешлю (для тих хто не з Одеси пришлю НП, з вашими речами, які з вас зняли під час гри чи загубились в мене вдома)) )

Крутяк :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Солдат не хочет убивать,
но умеет это хорошо делать
memph1s

Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Автор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Старший лейтенант
Нагороди: 22
Has thanked: 98 times
Been thanked: 466 times

Повідомлення memph1s »

одесскому амрф можно закинуть в юнит.
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ

Повідомлення Myroslav »

Armada_Gosha писав:
Myroslav писав:Хлопці, Костя Хантер, нарешті!! "Зшив" пам'ятні шеврони цієї гри!

Зображення

memph1s писав:одесскому амрф можно закинуть в юнит.

Мемфіс, кажи скільки вам потрібно?
А взагалі думав зустрітись, поспілкуватись, пива випити в Юніті. А то багатьох навіть не знаю
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
Boryslav

Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За штурм Польовий санітар Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Переможець турніру Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Лейтенант
Нагороди: 10
Has thanked: 572 times
Been thanked: 506 times

Повідомлення Boryslav »

На золотом крузаке были войска ОАЭ они живут в роскоши и воюют в роскоши.
Вот например их полиция:

Вот скорая:

ИМХО на машинах должны передвигаться те, кто хочет играть но в силу обстоятельств не имеет возможности длительно ходить пешком, либо если авто предусмотрено сценарием игры, и конечно антуражный транспорт.
Tapaz

Заступник командира страйкболь Учасник проєкту A.R.M.S. Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий штурмовик сезону
Младший сержант
Нагороди: 23
Has thanked: 467 times
Been thanked: 189 times

Повідомлення Tapaz »

Myroslav писав:
Armada_Gosha писав:

Зображення

memph1s писав:одесскому амрф можно закинуть в юнит.

Мемфіс, кажи скільки вам потрібно?
А взагалі думав зустрітись, поспілкуватись, пива випити в Юніті. А то багатьох навіть не знаю

Если будете собираться дайте знать, могу составить компанию.
ALFAPITHON

Учасник проєкту A.R.M.S. Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Учасник Нормано-Сільванського За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" За допомогу в розвитку клубу
Генерал-майор
Нагороди: 8
Has thanked: 361 time
Been thanked: 346 times

Повідомлення ALFAPITHON »

Tapaz писав:Если будете собираться дайте знать, могу составить компанию.

я за движ попить пива! когда?!
Зображення
Gosha

Military Police Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Майор
Нагороди: 27
Has thanked: 1172 times
Been thanked: 1301 time

Повідомлення Gosha »

пиво не пью, но в движухе участвую :wave:
Солдат не хочет убивать,
но умеет это хорошо делать
Myroslav

Сотрудник СБ

Повідомлення Myroslav »

Дайте з Київа повернутись і одразу!!
Відповісти

Повернутись до “A.R.M.S.”