A.R.M.S.24 грудня 2017р. загальнопроектне тренування півдня

Спеціальний розділ ігор, заходів та новин проєкту A.R.M.S.

Модератор: Организаторы

memph1s

Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Автор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Старший лейтенант
Нагороди: 22
Has thanked: 98 times
Been thanked: 466 times

Re: A.R.M.S.24 грудня 2017р. загальнопроектне тренування пів

Повідомлення memph1s »

буду
ALFAPITHON

Учасник проєкту A.R.M.S. Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Учасник Нормано-Сільванського За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" За допомогу в розвитку клубу
Генерал-майор
Нагороди: 8
Has thanked: 361 time
Been thanked: 346 times

Повідомлення ALFAPITHON »

+
Зображення
Gosha

Military Police Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Майор
Нагороди: 27
Has thanked: 1172 times
Been thanked: 1301 time

Повідомлення Gosha »

Спасибо всем кто принял участие в данном мероприятии, как всегда время провели не даром, а с пользой для себя, Мирославу отдельное спасибо, что не забывает нас и не дает нам скучать))), до встречи на практике.
Солдат не хочет убивать,
но умеет это хорошо делать
Tapaz

Заступник командира страйкболь Учасник проєкту A.R.M.S. Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий штурмовик сезону
Младший сержант
Нагороди: 23
Has thanked: 467 times
Been thanked: 189 times

Повідомлення Tapaz »

Спасибо всем участникам как всегда провели время с пользой . Спасибо Мирославу что собрал нас и за своё потраченное время на нас :) Было интересно и закрепили старый материал. До новых встреч :hello:
Shwarkmann

Автор За оборону За штурм За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Младший сержант
Нагороди: 8
Has thanked: 160 times
Been thanked: 247 times

Повідомлення Shwarkmann »

Myroslav писав:Хлопці, теоретичне тренування буде в середу 20го грудня в Юніті в 19:30,
тема по пунктах зазначених вище, теорію по зв'язку розішлю командирам.

З дозволу організаатора теоретичного тренування, додаю посилання на відзняті фото
https://photos.app.goo.gl/NjWdFi2W4efhSWAj1

Зображення
Зображення
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ
Нагороди: 17
Has thanked: 2291 time
Been thanked: 2431 time

Повідомлення Myroslav »

Хлопці, всім дякую. Перший раз на теорії ми встигли все що запланували) на практичному тренуванні в неділю все закріпемо. Обов'язково ще раз продивиться жести з невербального спілкування.
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ

Повідомлення Myroslav »

Для тих хто останнім часом не тренувався, та не бігав взимку.
Біг на фізо відмінемо. Немає сенсу псувати здоров'я тим хто не тренований.

Точка збору на косі: головний вхід в катакомби. Там де на " Повстанні Реднеків"
Ми зустріли Кузю.
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
Myroslav

Сотрудник СБ

Повідомлення Myroslav »

В останній момент прийшла пропозиція зробити на тренуванні відпрацювання бою в урбані... звичайно ми можемо до оніміння кінцівок "нарізати періг", довго розжовувати кожному "правило правої руки" та т.і...

Хоча.. якщо будуть бажаючи в січні-лютому можна зібратися на тренування і для урбана)) без рапір :cry:
Myroslav

Сотрудник СБ

Повідомлення Myroslav »

Товариство, ось те про що декому говорив на початку тренування - техніка безпеки поводження із приводом! Вона така ж сама як із вогнепальною зброєю. Так як можна довго тренуватися, нарешті дочекатися A.R.M.S.-рейд - і ще з шикування піти на мєртвяк через чиюсь прикру помилку :grin: прямо в лоба))

Прошу прочитати/вивчити не тільки нещодавнім членам проекту, але і "бувалим".
На наступному тренуванні перепитаю всіх! :

1. Я буду завжди поводитися зі зброєю як із зарядженою.
2. Я ніколи не направлю зброю туди, куди я не хочу стріляти.
3. Перед тим як вистрілити, я завжди буду впевнений у своїй меті, перевірю що знаходиться перед метою, і за нею.
4. Я ніколи не торкнуся пальцем спускового гачка, поки ствол не буде спрямований на мету.

Рос. мовою кому важко сприйняти Українською, бо правила безпеки то важливо:

1. Я буду всегда обращаться с оружием как с заряженным.
2. Я никогда не направлю оружие туда, куда я не хочу стрелять.
3. Перед тем как выстрелить, я всегда буду уверен в своей цели, проверю что находится перед целью, и за ней.
4. Я никогда не коснусь пальцем спускового крючка, пока ствол не будет направлен на цель.
Tapaz

Заступник командира страйкболь Учасник проєкту A.R.M.S. Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий штурмовик сезону
Младший сержант
Нагороди: 23
Has thanked: 467 times
Been thanked: 189 times

Повідомлення Tapaz »

Спасибо всем участника за тренировку, жаль что был вынужден покинуть ее раньше.
Отработали теорию на практике , спасибо Мирославу . Было как всегда интересно . До новых встреч :hello:
Відповісти

Повернутись до “A.R.M.S.”