A.R.M.S.24 грудня 2017р. загальнопроектне тренування півдня

Спеціальний розділ ігор, заходів та новин проєкту A.R.M.S.

Модератор: Организаторы

Shwarkmann

Автор За оборону За штурм За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Младший сержант
Нагороди: 8
Has thanked: 160 times
Been thanked: 247 times

Re: A.R.M.S.24 грудня 2017р. загальнопроектне тренування пів

Повідомлення Shwarkmann »

Як завжди Мирослав, як рідний батько, зі всією можливою щирістю провів чергове практичне тренування. З такими командирами при будь-яких умовах знаєш, що поставлені цілі будуть досягнуті з мінімальними втратами. Все розжував і розказав, навіть я все зрозумів.
Щиро дякую і в очікуванні наступних зустрічей! :clapping:
Від себе, з дозволу Мирослава, викладаю декілька фото, що були відзняті під час тренування

Зображення
Зображення
Зображення

Альбом: https://photos.app.goo.gl/uJKF84iWE6TlODBl2
Boryslav

Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За штурм Польовий санітар Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Переможець турніру Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Лейтенант
Нагороди: 10
Has thanked: 572 times
Been thanked: 506 times

Повідомлення Boryslav »

Тренировка прошла интенсивно и содержательно. А вот после тренировки вообще супер, поговорили на житейские темы, погрелись у костра, плов был очень вкусный ! :hello:
Gosha

Military Police Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Майор
Нагороди: 27
Has thanked: 1172 times
Been thanked: 1301 time

Повідомлення Gosha »

...жаль что пришлось покинуть вас раньше, но не чего это не в последний раз(тренировка), тренировка понравилась, всем спасибо за участие... ждем новостей)))
Солдат не хочет убивать,
но умеет это хорошо делать
Olexa

За оборону
Рядовой
Нагороди: 1
Has thanked: 50 times
Been thanked: 16 times

Повідомлення Olexa »

Дякую, хлопці, за змістовне та корисне тренування!
"Старожилів" проекту дякую за гостинність, уважність та неупереджене ставлення до нас новачків.
Ми також старалися засвоїти матеріал належним чином, та відпрацьовувати по-повній.
Ті помилки та гальмування, які траплялись також підуть нам на користь, впадуть до скарбнички (наплечника) знань та навичок. Тому що "краще помилятися самому, ніж чужих навчитись помилок!"
Мирославу подяка за оптимальний педагогічний підхід, в якому "води" не спостерігалося (натомість, вода лилась з неба)було все лаконічно та зрозуміло, та ще й закріплено практичними вправами.
Порадувала й матінка-природа, подарувавши погоднє різномаїття, і дозволивши попрацювати і в умовах холодного душу, і з Головним Світилом також...
Шкода, що не мав змоги лишитися на польовий банкет.
До нових зустрічей!
Честь!
" - Скажи, Толя: “зає@ал ти мєня, папа, сваімі ахвіцеpами, я на моpе їду купаться". Хочеш купаться?"
Толя: - Я стpілять хочу!" (С)
Лесь Подерев'янський "Кацапи"
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ
Нагороди: 17
Has thanked: 2291 time
Been thanked: 2431 time

Повідомлення Myroslav »

Це тренування стало останні в цьому році, останнє по-піврічному плану. Ми не все встигли в цьому році і зовсім забили на такмед. А те що встигли, закріпили на практиці по якості виконання, не на той максимум який собі уявляли. Через різні фактори. Але як казав Гоша: "в нас все попереду".

Був вражений, що люди які перший раз прийшли, тільки познайомитись з проектом, дуже швидко сприймали інформацію та гармонійно влились в колектив: Олекса, Фідель, Сова - дякую та до зустрічі. І хлопці, нагадую що вам ще треба здати правила.
Гоша - знаючи куди тобі було треба їхати, я дуже тобі дякую, що ти знайшов час для тренування. Скинь мені будь-ласка результат стройового огляду.
Тапаз - перехід на кулемет це важка робота, але відпрацювання 2ї лінійної засідки показало, що ти дуже круто з цим справляєшся!
Жужа - дякую за гарно організовану засідку.
Даос - без тебе ми б не вибрались з полігону))
Білий - дякую за допомогу в організації.
І всім всім всім, - хлопці з вами завжди приємно проводити час.

P.s.
Хлопці, члени проекту, хто казав що буде і.... навіть не відтелефонувалися. Так не робиться, на вас були плани, і план тренування прийшлося переробляти "походу п'єси".
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
Gosha

Military Police Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Майор

Повідомлення Gosha »

Спасибо всем за поддержку в 2017 году...
Согласно ниже опубликовонного осмотра в следующих письмах Деду Морозу указывать того чего нет... и будет Вам праздник))) результат.

Строевой осмотр:

Жужа

Тапаз

Белый

Олекса

Даос

Сова

Вітаю всіх з новим роком, бажаю, здоров'я, миру, здійснення всіх Ваших заповітних бажань, нехай все що Ви не встигли зробити в цьому році знайде своє місце в наступному році.
З новим 2018 роком друзі, будьте щасливі.
Солдат не хочет убивать,
Gosha

Майор

Повідомлення Gosha »

После полной обработки новогодних писем Санта обнаружил "косяк" за собой, заявка включена... сорри

Фидель
Солдат не хочет убивать,
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ
Нагороди: 17
Has thanked: 2291 time
Been thanked: 2431 time

Повідомлення Myroslav »

Gosha писав:Спасибо всем за поддержку в 2017 году...
Согласно ниже опубликовонного осмотра в следующих письмах Деду Морозу указывать того чего нет... и будет Вам праздник))) результат.

Строевой осмотр:.....

...Вітаю всіх з новим роком, бажаю, здоров'я, миру, здійснення всіх Ваших заповітних бажань, нехай все що Ви не встигли зробити в цьому році знайде своє місце в наступному році.
З новим 2018 роком друзі, будьте щасливі.

Гоша, дякую за турботу про підрозділ та проект! Дякую що оцифровував результати!
Хлопці, хто не попав в список не розслабляйтесь))) нема меж
удосконалювання, а деякі просто не попали на фінальний в 2017р. стройовий огляд :grin: :grin: :grin: :wave:
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
Olexa

За оборону
Рядовой
Нагороди: 1
Has thanked: 50 times
Been thanked: 16 times

Повідомлення Olexa »

Вітання, друзі!

Прошу внести поправки до мого спорядження:
АК -130м.с.;
ніж ігровий - є;
компас - є;
каска - радянська в чохлі ДПМ.
Все інше - вірно.

Сердечно вітаю шановне товариство з Новорічними та Різдвяними святами!
Сили, наснаги, здоров'я, молодості, бадьорості!..
Будьте войовничими та великодушними!

Многая Літа!
" - Скажи, Толя: “зає@ал ти мєня, папа, сваімі ахвіцеpами, я на моpе їду купаться". Хочеш купаться?"
Толя: - Я стpілять хочу!" (С)
Лесь Подерев'янський "Кацапи"
Відповісти

Повернутись до “A.R.M.S.”