A.R.M.S. 02,22 лютого 2019р. атестація членів проекту.

Спеціальний розділ ігор, заходів та новин проєкту A.R.M.S.

Модератор: Организаторы

memph1s

Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Автор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Старший лейтенант
Нагороди: 22
Has thanked: 98 times
Been thanked: 466 times

Re: A.R.M.S. 22 лютого 2019р. атестація членів проекту.

Повідомлення memph1s »

Ау есть кто нибудь? :shock:
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ
Нагороди: 17
Has thanked: 2291 time
Been thanked: 2431 time

Повідомлення Myroslav »

Для тих хто вперше здав правила і став частиною A.R.M.Sу, вже забрав з друкарні Кості Хантера новенькі відзнаки проекту:

Зображення

P.s.
Комісія обіцяла скинути результати якнайшвидше..
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
Dark Joker

Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Старший солдат
Нагороди: 3
Has thanked: 12 times
Been thanked: 46 times

Повідомлення Dark Joker »

Вітаю шановне панство!

Після узгодження усіх питань в комісії
радий повідомити про підсумки другої атестації.

FideL - ЗДАВ
Mozart - ЗДАВ
Білий - ЗДАВ
Гоша - ЗДАВ
acid_Burn - ЗДАВ
Mad Ed - ЗДАВ

Особиста подяка шановному пану Білому та шановному пану Mad Ed за високий рівень подготовки до атестації. Нарешті я отримав саме такі відповіді, які хотів бачити і читати.

Irlandets - не здав
Бумер - не здав
Кіт - не здав
UMK (Ракета) - не здав
Enzo - не здав

Підсумовуючи два тури атестації, я в першу чергу хочу подякувати учасникам проекту за дісципліну і в певних випадках - за хорошу підготовку.

Прикро було бачити старих знайомих, людей з багаторічним досвідом страйкболу і АРМС зокрема, які не відповіли на питання. Вважаю, якщо б вони з їх досвідом принаймні переглянули правила, результат був би іншим.

Позитивним моментом є те, що під час атестації не було жодної апеляції, претензії або непорозуміння. Адекватність - це одна з причин, через які я поважаю АРМС.

Наразі атестацію закінчено. Проект АРМС в Південному регіоні продовжує роботу.
Ще раз вітаю тих, хто пройшов випробування успішно і прошу адмінів повернути їх знаки розрізнення проекту.

Стосовно додатковоїа атестації - питання буде вирішуватися окремо. В будь-якому разі це буде письмовий іспит: як показали підсумки, перевірка знань є важливою справою. Прошу учасників, які все ще мають намір приєднатися до проекту цього року, писати тут у коментарях.

У разі наявності сенсу я можу провести такий собі семінар з правил АРМС. На ньому можна окреслити, детально розглянути, розібрати і запам'ятати ключові розділи, без чітого знання і розуміння (це різні речі!) яких учасник є небезпекою для інших, для сценарію гри і для проекту в цілому. Якщо в такому є потреба, так.
Буду гідним побратимом у бою та в бойовому життю всім своїм товаришам по зброї
Mort

Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За оборону За штурм За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Прапорщик
Нагороди: 9
Has thanked: 337 times
Been thanked: 170 times

Повідомлення Mort »

За семинар. Жду дату семинара и повторной аттестации. Судя по спискам ещё не сдали 7-8 человек.
Зображення
memph1s

Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Автор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Старший лейтенант
Нагороди: 22
Has thanked: 98 times
Been thanked: 466 times

Повідомлення memph1s »

Морт какие 8 ? Только со стороны а.м.р.ф. еще 20 человек которые раньше играли еще не сдали.

Насчет семинара поддерживаю. Думаю многим будет полезно.

И еще на следующий раз когда будет семинар, было бы неплохо чтобы кураторам передали копии билетов как в электронном виде и если есть остатки так и в бумажном.
Mort

Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За оборону За штурм За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Прапорщик
Нагороди: 9
Has thanked: 337 times
Been thanked: 170 times

Повідомлення Mort »

memph1s писав:Морт какие 8 ? Только со стороны а.м.р.ф. еще 20 человек которые раньше играли еще не сдали.

И еще на следующий раз когда будет семинар, было бы неплохо чтобы кураторам передали копии билетов как в электронном виде и если есть остатки так и в бумажном.

Я имел ввиду оставшихся так сказать второразниках )))
То есть тех кто не сдал с первого раза.
Зображення
Kowalski

Military Police Співробітники СБ Military Poli Заступник командира страйкболь Учасник проєкту A.R.M.S. Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту «Syria» Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Тактичний командир За оборону Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Переможець турніру Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший сержант
Нагороди: 20
Has thanked: 145 times
Been thanked: 277 times

Повідомлення Kowalski »

Mort писав:
memph1s писав:Морт какие 8 ? Только со стороны а.м.р.ф. еще 20 человек которые раньше играли еще не сдали.

Я имел ввиду оставшихся так сказать второразниках )))
То есть тех кто не сдал с первого раза.

Думаю всем полезно будет.
Gosha

Military Police Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Майор
Нагороди: 27
Has thanked: 1172 times
Been thanked: 1301 time

Повідомлення Gosha »

ребята всех нас поздравляю :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: , мы снова в обойме, а у тех у кого что не получилось, обязательно получится в другой раз, ждем всех с не терпением... ;)
Солдат не хочет убивать,
но умеет это хорошо делать
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ
Нагороди: 17
Has thanked: 2291 time
Been thanked: 2431 time

Повідомлення Myroslav »

Dark Joker писав:Ще раз вітаю тих, хто пройшов випробування успішно і прошу адмінів повернути їх знаки розрізнення проекту.

Виконано! Відзнака повернута або надана.
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
Відповісти

Повернутись до “A.R.M.S.”