Открытие сезона 6 Апреля 2019
Модератор: Организаторы
-
Myroslav
- Сотрудник СБ
- Нагороди: 17
- Has thanked: 2291 time
- Been thanked: 2431 time
Re: Открытие сезона 6 Апреля 2019
1. По трансферу:
- Реєструйтесь на транспорт, в нас тільки гостей з інших міст від 18-26 яких треба разом з "спорядженням" з залізничного вокзалу забрати.
Якщо ви вчасно прийдете на вказану в маршрутному листі зупинку, але не зареєструвалися - місця для вас, на-жаль, не буде.
- Діран, та хлопці-першоразники з пос. Преображенського та смт Авангард зняли реєстрацію на трансфер. Тому якщо протяг 2х-3х днів ніхто по-старому маршруту не зареєструється, я побудую його як мені зручно, з Черьомушків.
2. "Хрон"
Ніде не можу знайти прописане правило, що "хронити" треба з викрученим хопом, консультувався про це з Мальком. Він теж не в курсі. Тому "хронимо" як є або на розсуд перевіряючого))
3. Оффтоп в темі.
- Шановні, є месенджери, є особисті повідомлення - не перетворюйте тему на смітник. Втомився її чистити. Це відкриття. Буде багато учасників-першоразників, учасників з інших місць, вони тут шукають потрібну інформацію в купі оффтопа.
- Реєструйтесь на транспорт, в нас тільки гостей з інших міст від 18-26 яких треба разом з "спорядженням" з залізничного вокзалу забрати.
Якщо ви вчасно прийдете на вказану в маршрутному листі зупинку, але не зареєструвалися - місця для вас, на-жаль, не буде.
- Діран, та хлопці-першоразники з пос. Преображенського та смт Авангард зняли реєстрацію на трансфер. Тому якщо протяг 2х-3х днів ніхто по-старому маршруту не зареєструється, я побудую його як мені зручно, з Черьомушків.
2. "Хрон"
Ніде не можу знайти прописане правило, що "хронити" треба з викрученим хопом, консультувався про це з Мальком. Він теж не в курсі. Тому "хронимо" як є або на розсуд перевіряючого))
3. Оффтоп в темі.
- Шановні, є месенджери, є особисті повідомлення - не перетворюйте тему на смітник. Втомився її чистити. Це відкриття. Буде багато учасників-першоразників, учасників з інших місць, вони тут шукають потрібну інформацію в купі оффтопа.
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
-
Electric
- Майор
- Нагороди: 18
- Has thanked: 986 times
- Been thanked: 747 times
Полезная информация для владельцев малых лопат:
Настоятельно рекомендую взять их с собой. Есть большая доля вероятности, что они Вам пригодятся.
Настоятельно рекомендую взять их с собой. Есть большая доля вероятности, что они Вам пригодятся.
https://www.facebook.com/groups/284833805310514/ Вступаем в группу
-
fakefreaky
- Прапорщик
- Нагороди: 2
- Has thanked: 375 times
- Been thanked: 266 times
-
Dinosower
- Рядовой
- Нагороди: 3
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 28 times
Dinosower писав:Команда Torgeir, 3 человека, сторона Желтых
+ 3 человека к нам, итого 6 за Желтых
-
Myroslav
- Сотрудник СБ
- Нагороди: 17
- Has thanked: 2291 time
- Been thanked: 2431 time
Маршрут руху трансферу перероблено, зміни позначені синім.
viewtopic.php?f=15&t=21219&start=30
P.S.
Стартуєм з Черьомушків.
viewtopic.php?f=15&t=21219&start=30
P.S.
Стартуєм з Черьомушків.
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
- Konstantin1
- Рядовой
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 1 time
Буду, сторона красных если можно. Ком. черного цвета. Ребята, с суворовского района кто нибудь едет?
-
karlovvemail
- Старший солдат
- Нагороди: 3
- Has thanked: 72 times
- Been thanked: 60 times
Ещё от меня.
Лоран
Осназ 3-5 человек
+1 новичек
(Нужна будет аренда двух приводов)