Myroslav писав:Шановні модератори, щоб не було недомовок, щоб не казали що не бачили закриту тему форуму для модераторів тому що не заходили зі свого акаунта на форум - дублюю свій пост тут, у відкритий гілці:
Раз збираємося модераторами, треба додати в порядок денний зустрічі питання щодо "сплячих модераторів" . Мета - зрозуміти хто хоче\може займатися "модераторством" Одеського страйкбольного форуму. По-факту форум модерують: Демчук, Лісник, Мікс, я та Гоша (останній в телефонному режимі моїми руками, так як він ще не засвоїв мистецтво - як модерацією не наламати форум) все! Подивіться лог! Всі інші нічого не роблять! З цих "сплячих" деякі раз на тиждень заходять, деякі постійно на форумі. Висить явне порушення правил нашого товариство, спеціально не чіпаю, думаю подивлюсь хто заходив на форум з "сплячих" і як відреагував. Заходили ... а ніяк не відреагували! На рівні "мертві бджоли не гудуть".
Хлопці, хто не хоче цим займатися, в кого нема часу, хто просто забив через лінь, хто слабий характером для модерації - просто скажіть! Тільки не шукайте відмазку для самого себе на-кшталт: страйк в Одесі мертвий, форум напівмертвий, немає сенсу та таке інше. Це вже чули. Просто скажіть - я не буду. Призначимо нових модераторів. Ніяких образ. Дякую
продовження в модераторській гілці
Админю время от времени, когда в разговоре(ну или просто пишут в лс) всплывает что проблемы с доступом или чтото надо подредактировать. Если считаете что этого мало - снимайте.