A.R.M.S. теоретичне тренування 04 вересня 2019р.

Спеціальний розділ ігор, заходів та новин проєкту A.R.M.S.

Модератор: Организаторы

Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ
Нагороди: 17
Has thanked: 2291 time
Been thanked: 2431 time

A.R.M.S. теоретичне тренування 04 вересня 2019р.

Повідомлення Myroslav »

Ну і щоб не розчарувати Лавра, не робимо довгих пауз та оголошуємо тренування! ))))

1. Опис заходу:
Дата: 04.09.2019р.
Тип заходу: теоретичне тренування для всіх учасників проекту A.R.M.S. та бажаючих познайомитися.
Початок заходу: 19:30 ( я буду на місці з 19:00 )
Місце проведення: Юніт, зал S.T.A.L.K.E.R.
Спорядження: Майте блокнот та ручку.

2. Введення в мету заходу \ плани на майбутнє:

- Чому знов теорія? Всім зрозуміло чому активність проекту в Південному регіоні трохи згасла - всі ресурси (часові, моральні та інші) зараз направлені зовсім не на страйкбол. Кому цікаво Дим на параді: https://drive.google.com/open?id=1VGN-K ... _EdW-YH9Sa там і наші хлопці є. До речі він вже набагато краще себе відчуває. І навіть не став агресивно погрожувати прострелити мені обличчя коли на його прохання передати йому в шпиталь кросівки я спитав: "тобі праву чи ліву?" - він просто поржав і попередив: "набої дорогі, а сокира наточена))"

- Нагадую, намагаючись якомога раціональніше використати наш час, на останньому теоретичному тренуванні ми вирішили провести ще одну теорію, а потім зробити масштабне (як регіональна гра) практичне тренування (по мотивам тренування по орієнтуванню на місцевості) де двійками, без можливості користуватися GPS, ви спробуєте на практиці реалізувати трохи більше половини теорії. В кожній двійці буде свій пакет, який не буде співподати з іншими двійками. Тому і постріляємо, і повчимося. Так як це тренування, а не гра. Оживлення буде.
Навіть смерть вам не дасть можливість не зробити всі протоколи які будуть в вашому пакеті.

3. Мета заходу:
Мета 1 : Підготуватися до практичного тренування
Мета 2 : Повторити/узнати/вивчити - кому як, теорію перед практичним тренуванням.
Мета 3 : Кому потрібно нарешті здати правила!!!

4. План заходу:
- повтор попередньої теорії
- оборона, атака

5. P.s.
Традиційно:
Тренування-збір відкрите. Тобто кожний з одеських страйкболістів, кому буде цікава тема тренування може прийти, скласти правила проекту а далі: послухати, попитати, познайомитись. Умова участі одна: тренування тільки для адекватних людей - у нас нульова толерантність до ватників, манкуртів, любителів "тюрми народів", схильних до побутового насильства, людям з синдромом совкового дебілізму та проявами політичної шизофренії.
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
KShan

Учасник проєкту A.R.M.S. Науковий фахівець Відзнака "Реконструктор\М Затятий гульвіса Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Бан на грі
Старший солдат
Нагороди: 10
Has thanked: 78 times
Been thanked: 41 time

Re: A.R.M.S. теоретичне тренування 04 вересня 2019р.

Повідомлення KShan »

+1
Tapaz

Заступник командира страйкболь Учасник проєкту A.R.M.S. Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий штурмовик сезону
Младший сержант
Нагороди: 23
Has thanked: 467 times
Been thanked: 189 times

Повідомлення Tapaz »

Постараюсь быть
FideL

Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту «Syria» За штурм За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Сержант
Нагороди: 11
Has thanked: 139 times
Been thanked: 162 times

Повідомлення FideL »

Планирую быть, + со мной Ramze и может ещё +1
Dark Joker

Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Старший солдат
Нагороди: 3
Has thanked: 12 times
Been thanked: 46 times

Повідомлення Dark Joker »

Сподіваюся бути з вами.
Буду радий побачити.
Готуйтеся. :-)
Буду гідним побратимом у бою та в бойовому життю всім своїм товаришам по зброї
Gosha

Military Police Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Майор
Нагороди: 27
Has thanked: 1172 times
Been thanked: 1301 time

Повідомлення Gosha »

буду
Солдат не хочет убивать,
но умеет это хорошо делать
memph1s

Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Автор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Старший лейтенант
Нагороди: 22
Has thanked: 98 times
Been thanked: 466 times

Повідомлення memph1s »

Предварительно буду
acid_Burn

Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Учасник проєкту UNIT Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Младший сержант
Нагороди: 6
Has thanked: 270 times
Been thanked: 94 times

Повідомлення acid_Burn »

Dark Joker писав:Сподіваюся бути з вами.
Буду радий побачити.
Готуйтеся. :-)

В такому разі треба бути у "парадці":) будемо, +2 (уточнюємо)
В настоящем мужчине сокрыто дитя, которое хочет играть.
Boryslav

Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За штурм Польовий санітар Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Переможець турніру Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Лейтенант
Нагороди: 10
Has thanked: 572 times
Been thanked: 506 times

Повідомлення Boryslav »

Буду
Mort

Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За оборону За штурм За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Прапорщик
Нагороди: 9
Has thanked: 337 times
Been thanked: 170 times

Повідомлення Mort »

Буду
Зображення
Відповісти

Повернутись до “A.R.M.S.”