A.R.M.S. теоретичне тренування 04 вересня 2019р.

Спеціальний розділ ігор, заходів та новин проєкту A.R.M.S.

Модератор: Организаторы

stas_selj

Учасник проєкту A.R.M.S. Учасник проєкту «Syria» Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Младший сержант
Нагороди: 6
Has thanked: 22 times
Been thanked: 37 times

Re: A.R.M.S. теоретичне тренування 04 вересня 2019р.

Повідомлення stas_selj »

Предварительно +
Kant

Учасник проєкту A.R.M.S. Науковий фахівець Ентузіаст Відзнака "Реконструктор\М Філософ Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Младший сержант
Нагороди: 7
Has thanked: 117 times
Been thanked: 31 time
Контактна інформація:

Повідомлення Kant »

Буду
Sanri

Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» За оборону Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старшина
Нагороди: 13
Has thanked: 292 times
Been thanked: 178 times

Повідомлення Sanri »

Предварительно буду
Зображення[/img]
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ
Нагороди: 17
Has thanked: 2291 time
Been thanked: 2431 time

Повідомлення Myroslav »

Обов'язково повторіть теорію яка вже розглядалась раніше, перша половина тренування буде опитування, щоб зрозуміти як ви сприйняли матеріал, - пошкодуйте моє велике дитяче, любляче вас серце. Не розбивайте його к "улюбленим малюнкам" Кардана
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
Shwarkmann

Автор За оборону За штурм За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Младший сержант
Нагороди: 8
Has thanked: 160 times
Been thanked: 247 times

Повідомлення Shwarkmann »

Буду
Dietrich

Учасник проєкту A.R.M.S. За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Старший солдат
Нагороди: 6
Has thanked: 1 time
Been thanked: 42 times

Повідомлення Dietrich »

Хлопці, подумки з Вами)

До речі - як ідея спробувати провести якось теоретичне тренування в режимі скайп-конференції чи якогось аналогу вебвнару/трансляції ? Можливо, тим хто фізично не може бути присутнім буде можливо подивитись все наживо?
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ

Повідомлення Myroslav »

Нагадую що сьогодні буде розглядатися оборона, ось сучасний приклад ідеально організованої оборони коли 200х не було серед тих хто оборонявся:
https://dumskaya.net/news/shtorm-foto_-102229/
Реалії страйкболу трохи інші, але основні дії такі ж самі.
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
Dark Joker

Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Старший солдат
Нагороди: 3
Has thanked: 12 times
Been thanked: 46 times

Повідомлення Dark Joker »

Друзі,
до останнього сподівався, що побачимося сьогодні,
але, на жаль, ні.

Вдалого тренування!
Буду гідним побратимом у бою та в бойовому життю всім своїм товаришам по зброї
Sanri

Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» За оборону Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старшина
Нагороди: 13
Has thanked: 292 times
Been thanked: 178 times

Повідомлення Sanri »

Извиняйте меня тоже не будет не успеваю ...
Зображення[/img]
Myroslav

Сотрудник СБ

Повідомлення Myroslav »

Дякую всім хто був. Все пройшло за планом, хоча в мене були сумніви що встигнемо. От тільки мені здається, що це теоретичне тренування мені далося найважче з усіх))) і голос сів, і щось я вимотався..Можливо через те що були самі об'ємні теми..
Дуже чекаю практики...

Щодо атестації на допуск в проект.
Атестаційна комісія в складі:

Shwarkmann
Gosha
Myroslav

Надала допуск в проект Boryslav, вітаю друже! - дуже круто написав.
Boryslav учасник проекту з 2014р.
Відповісти

Повернутись до “A.R.M.S.”