A.R.M.S."Осінній Рейд"практичне тренування,"розбір польотів"

Спеціальний розділ ігор, заходів та новин проєкту A.R.M.S.

Модератор: Организаторы

Відповісти
Gosha

Military Police Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Майор
Нагороди: 27
Has thanked: 1172 times
Been thanked: 1301 time

Re: A.R.M.S. практичне тренування 19-20 жовтня 2019р.

Повідомлення Gosha »

Myroslav писав:1й пост оновлено, зміни помічені червоним.

Вот это будет дело, супер... :wave: :wave: :wave:
Солдат не хочет убивать,
но умеет это хорошо делать
Shustrick

Учасник проєкту A.R.M.S. Науковий фахівець За штурм За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший солдат
Нагороди: 7
Has thanked: 61 time
Been thanked: 110 times

Re: A.R.M.S."Осінній Рейд"- практичне тренування 19-20жовтня

Повідомлення Shustrick »

Вітаю. :hello: Збираюсь приїхати і в цьому році
Я як завжди з шестіствольним гранатометом та пачкой гранат (подшаманю його так, щоб не ломався цього разу) ;)

Не знаю є сенс везти дальнобійні(200м) реактивні установки чи нема (це саме реактивні установки, а не міномети........схожі установки використовують сірійці, палестінці, хізбала, китайці і т.д.....) Бо тягти в рейді їх доведеться не мені, а окремим бійцям з моєї групи, котрим перед грою доведеться провезти короткий курс навчання по їх використанню + авжеж буду слідкувати, щоб цім хлопцям пальці не повідривало...........

Є також в наявності нажимні міни миттєвого спрацювання https://www.youtube.com/watch?v=1gidWpwGKKg
Якщо будете в кросовках, або кедах - буде бо-бо. Не бо-бо якщо ви в берцах або ботінках. Іспитані вже на рейдових проектах (аж 37 штук поставив на одному такому рейді) https://forum.militarist.ua/viewtopic.php?f=5&t=179987&start=60

Є також і стрибаючі протипехотні міни ОЗМ-72 (працюють один в один як справжні). Привезти єслі шо зможу не багато, бо робити їх ну нерельно довго. Ну і авжеж теж не можна буде на грі тоді шастать в кросовках або кедах.........буде бо-бо

Короче Myroslav пиши в лічку що треба везти на гру, а я вже зараз почну матеріали закупати і т.д. Тока пиши в разумних розммірах, бо я ж не мільйонер))))))

Пи.си.
1) Хто з Києва їде - підкинете мене туди та назад до Києва. На бензини авжеж скинусь.
2) Я там комусь з Києвлян з того року, точніше рейда Myroslavа ще торчу компас. Візьму з собою на всяк випадок, щоб віддати ;)
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ
Нагороди: 17
Has thanked: 2291 time
Been thanked: 2431 time

Повідомлення Myroslav »

Shustrick писав:...щоб цім хлопцям пальці не повідривало...........

Є також і стрибаючі протипехотні міни ОЗМ-72 (працюють один в один як справжні). Привезти єслі шо зможу не багато, бо робити їх ну нерельно довго. Ну і авжеж теж не можна буде на грі тоді шастать в кросовках або кедах.........буде бо-бо

Шустрік, це планувалось як тренування, а не як захід проти членів проекту - з елементами які засуджені Гаазьким трибуналом)) З таким підходом, можна відміняти додаткові умови і робити з тренування - регіональну гру)))
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
Boryslav

Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За штурм Польовий санітар Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Переможець турніру Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Лейтенант
Нагороди: 10
Has thanked: 572 times
Been thanked: 506 times

Повідомлення Boryslav »

Мирослав, чи можна буде застосувати телефон без gps, та мобільного інтернету, щоб користуватися офлайн-картами ?
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ

Повідомлення Myroslav »

Boryslav писав:Мирослав, чи можна буде застосувати телефон без gps, та мобільного інтернету, щоб користуватися офлайн-картами ?

Ні. Використання телефону виключно для зв'язку з рідними та по роботі/службі.
Чому - я розповідав на останніх двох тренуваннях.
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
Dietrich

Учасник проєкту A.R.M.S. За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Старший солдат
Нагороди: 6
Has thanked: 1 time
Been thanked: 42 times

Повідомлення Dietrich »

Shustrick писав:Вітаю. :hello: Збираюсь приїхати і в цьому році...

Я поки роздумую над заїздом, про те ще не знаю як воно вийде і чи в нормальному стані буде машина (зараз батя займається ремонтом). Десь в перших числах жовтня думаю зможу сказати точніше.
Myroslav

Сотрудник СБ

Повідомлення Myroslav »

Час наближається, шось морозяться всі... якщо нікому не потрібна зустріч по орієнтуванню перед тренуванням , я тільки радий за вас і буду молитися природному відбору)))
Kant

Учасник проєкту A.R.M.S. Науковий фахівець Ентузіаст Відзнака "Реконструктор\М Філософ Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Младший сержант
Has thanked: 117 times
Been thanked: 31 time
Контактна інформація:

Повідомлення Kant »

Myroslav писав:Час наближається, шось морозяться всі... якщо нікому не потрібна зустріч по орієнтуванню перед тренуванням , я тільки радий за вас і буду молитися природному відбору)))

А коли ти можеш провести?
Sanri

Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» За оборону Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старшина
Нагороди: 13
Has thanked: 292 times
Been thanked: 178 times

Повідомлення Sanri »

Мне надо )) но только не четверг ... можно в пятницу ?
Зображення[/img]
Shustrick

Учасник проєкту A.R.M.S. Науковий фахівець За штурм За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший солдат
Has thanked: 61 time
Been thanked: 110 times

Повідомлення Shustrick »

Myroslav писав:Час наближається, шось морозяться всі... якщо нікому не потрібна зустріч по орієнтуванню перед тренуванням , я тільки радий за вас і буду молитися природному відбору)))

Все ок. Шустрік тренується. Тиждень назад шастав під Києвом по холмам та болотам з мінометом. Натопали точно більше 15км.
Доречі - хлопці з вашого міста зареєструвались туди, але так і не приїхали...........від мене догана їм

https://forum.militarist.ua/viewtopic.php?f=5&t=180609&start=15
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення

На цих вихідних влаштовую з командой рейд, де буду знущатись над рейдовіками підриваючі їх нажимними мінами, стрибаючимі мінами (в сценарії усі будуть повинні пройти через мінні поля і ніяк інакше), реактивной артой і т.д.)))))))
https://forum.militarist.ua/viewtopic.php?f=183&t=181792

Пи.си. З транспортом до вас ще не вирішив питання. Цей, єслі шо - на потязі приїду ;)
Відповісти

Повернутись до “A.R.M.S.”