Закрытие сезона 2019 (26 октября 2019)

У цьому розділі публікується інформація про минулу гру, а також відгуки учасників цього заходу.

Модератор: Организаторы

Відповісти
Cooper

Відзнака "Реконструктор\М Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Рядовой
Нагороди: 3
Has thanked: 10 times
Been thanked: 9 times

Re: Закрытие сезона 2019 (26 октября 2019)

Повідомлення Cooper »

+2, камуфляж НАТО
Ник Cooper и Naftizin
Piton

Командир страйкбольної Команди Заступник командира страйкболь Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Тактичний командир За оборону За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу
Полковник
Нагороди: 14
Has thanked: 242 times
Been thanked: 669 times

Повідомлення Piton »

будем за нато :hello: человек 10
Я не настолько богат, чтобы покупать дешёвые вещи.
https://www.instagram.com/pitonodessa/
Veseluy

Учасник проєкту UNIT Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Рядовой
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

Повідомлення Veseluy »

Буду +
Механик
Юта
BUUNTAR

Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Автор Почесний фотокор Учасник проєкту «Syria» Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий штурмовик сезону
Младший сержант
Нагороди: 18
Has thanked: 156 times
Been thanked: 216 times

Повідомлення BUUNTAR »

Обязательно будем присутствовать ! количество до 10-ти. АК, Форма партизан.

Кроме того, прошу присутствовать на нашем закрытии сезона тех кто учавствовал в операции КИНО, на игре «SYRIA – HOMS ASSAULT».
Я буду вручать отличительные шевроны за эту идеально проведенную операцию.
https://www.youtube.com/watch?v=z9jU6TP ... jreload=10 Приятного просмотра.
Ты нормально делай... и нормально будет!
benzol

Командир страйкбольної Команди Учасник Нормано-Сільванського Відзнака "Реконструктор\М Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Лейтенант
Нагороди: 9
Has thanked: 47 times
Been thanked: 151 time

Повідомлення benzol »

Тряхнём натовской стариной.
2 морды, мультикам/хаки, М-серия.
as normal as PsyOps officer with "Infidel" patch
Zaraki
Рядовой
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Повідомлення Zaraki »

Жаль что опять мероприятие в субботу, у людей рабочий день, хотел поехать но не смогу...
owl

Організатор ігор Учасник Нормано-Сільванського Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Ветеран одеського страйкболу - 15 років в страйкболі. "Гра частина тебе"
Рядовой
Нагороди: 6
Been thanked: 10 times

Повідомлення owl »

Legion.
4 человека
NATO
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ
Нагороди: 17
Has thanked: 2291 time
Been thanked: 2431 time

Повідомлення Myroslav »

Чесність основа нашого спільного хобі. Безумовно ми довіряємо один одному, ми завжди чесні та порядні перед своїми партнерами по грі, нам нема що переховувати… Але чесність любить перевірки ;)

Закриємо сезон 2019 так само як і відкрили: перед грою відбудеться тотальний хрон приводів. Привода з овертюном будуть забиратися до кінця гри. Тому раджу перевірити їх завчасно. Вибірково, особливо снайпера та кулеметники будуть опитані на знання правил. Хоча я впевнений що кожний знає свою мінімальну відстань, кожний береже здоров'я свого умовного противника/союзника

За цей процес будуть відповідати не оргі, а не маючі відношення до ігрових внесків люди - Мальок та я.
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
BERS

Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Младший сержант
Has thanked: 5 times
Been thanked: 16 times

Повідомлення BERS »

Буду :cool:
Нато
Wolver

Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Учасник проєкту «Syria» Тактичний командир За штурм
Младший сержант
Нагороди: 8
Has thanked: 185 times
Been thanked: 73 times

Повідомлення Wolver »

Я так понимаю Квест команда не сможет сделать если база захвачена противником и соответственно туда нельзя завести нужное количество процентов
Відповісти

Повернутись до “Минулі ігри”