Доречі у жовтні, коли приїдете на гру по АРМС, якщо треба буде десь переночувати та привести себе до нормального стану - заберу до себе до дому. У моїй квартирі на 70м2 місця думаю усім вистачить. Як раз познайомитесь усі з моєю дружиною та малюками. Тока цей, у нас вдома головне правило - ніякої мови окупантів Можна суржиком спілкуватись, но тока не москальською............
Щодо точки фінального мертвяка та всіх інших орг. питань:
- сьогодні 21 жовтня 2020р. зустрічаються куратори проєкту північного регіону для визначення всіх побутових та ігрових питань щодо цієї загально проєктної гри.
- точки старту стандартно різні, і кияни мертвяки хочуть спочатку зробити різні, а потім вже з'їхатися на ТЕЦ для після ігрового святкування (чому - особливості місцевих традицій A.R.M.S., вони і в кінці гри не бажають знати скільки було противника.)
- попередньо з усіх груп та всіх сторін на ТЕЦ будуть тільки повстанці південного регіону так як Євген Електрик везе все устаткування/спорядження для загального фінального табору (ви знаєте як він монументально підходить до цього питання: від підставок для приводів та столів, до рукомийників) і ми йому допоможемо. Причому допоможемо як доїхати так і все підготувати для вас.
- увага! з куратором сторони AMRF Мемфісом та його заступником Ракетой67 у повстанців є домовленість: а) щоб не перетинатися по дорозі різним сторонам, та випадково не порахувати кількість противника розуміючи, що Електрик буде їхати повільно - технічні зупинки для повстанців визначені: с. Білка, смт Криве Озеро, м. Умань, м. Біла Церква, Боярка. AMRF будуть в дорозі повідомляти де зупинились.
б) якщо гравця проєкту з Подільська - Мануну, який ще не переатестувався підбере по дорозі сторона повстанців, він після здачі правил буде грати за повстанців, якщо AMRF то за них. Здача правил все одно буде комісії з членів всіх сторін в районі ТЕЦ, і допуск буде тільки на одну гру тому, що це буде усна здача в польових умовах (пішли на зустріч Мануні т.я. він гравець зі стажем і багато робив для розвитку проєкту на півночі Одеської обл. та фізично не міг приїхати в Одесу з Подільська на здачу).
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
Щоб сторони Одеського АРМСу не перетнулися випадково між собою, попереджаю: точка збору повстанців 30.10.2020р. 13:00 - перша заправка ОККО від "клеверного шляхопровіду".
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
ёпта , буду первый))) всем спасибо за проведение время, замечательная игра)) все понравилось, люди, лес , красота сильная))) ну и погоде отдельное спасибо, дождь это сила) что нас не убивает, делает сильнее!) это была моя первая игра Армс) впечатлений и мыслей много, изложить сложно) всем участникам спасибо за участие)))
Устал - отдохни. Но тогда ты никогда не будешь первым.