Lesnik писав:BERS писав:потому как на каждой игре каждый орг делает свои правила и это будет анархия.
Эта анархия и так предусмотрена правилами ФСУ
....................................................................................
Но отмечу, что большинство людей на закрытии голосовало против принятия новых правил ФСУ. Они введены не будут организаторами.
Но как по мне , если ты не задрот то эти 2 м/с глобально не влияют.
1. Це не анархія ФСУ, а багатолітня анархія страйкбольного товариства в Одесі і зараз ви своїм вузько-колегіальним рішенням цю анархію "углубили и расширили"!
Цитую:
"6. Оружие
6.1. В качестве оружия используются 6 мм пневматические копии боевого оружия промышленного производства, изготовленные из метала, abs-пластика или лёгких сплавов. Все эти модели стреляют пластиковыми шарами промышленного производства /bb's/, калибра 6 мм. весом от 0.08 г. до 0.43 г. #
.............................................................
6.15. Максимальный люфт скорости +/- 5 м.с. #
6.16. Все замеры производятся шаром весом 0.2 г. #"
Так ось - це колись "зарозумілі" представники нашого місцевого товариства вирішило, що "плюс минус 5 м\c" - це тупо 135! і після цього починається така х...я, як "если ты не задрот то эти 2 м/с глобально не влияют"!
Вибач, я та ще ряд людей задроти - я не хочу тюнити заради 7,8 (!Карл! - вісім десятих! як ви їх виміряти та доводити збираєтесь?!) Якщо я хочу відчути різницю між своїми 130 мс та більше - я йду грати в АРМС!
І всі ми розуміємо реально різницю між базою з коробки 128-132 мс і типа 137,8 (а по факту 140)!
2.Мені вже під сраку років, але ще маразм мені пам'ять не відбив - але здається подібні рішення - зміну обмеження максимального вихлопу приймаються на загальних зборах командирів та оргів, а не на закритій таємній зустрічі десяти оргів. Кожен орг вільний приймати на своїх іграх що йому заманеться - але диктувати товариству правила - це вже занадто!
3. А тепер поясніть, яким чином ПОЗИТИВНО покращить 137,8 мс наші ігри?
P.S. Коли я їду в інший регіон - то це я повинен вивчити особливості їх правил, підлаштуватися та підготуватися. Не один орг з будь-якого регіону не буде вносити зміни до правил заради учасників з Одеси...

[/img]
 )