Женя Эйс писав:ну тогда сразу вопрос,
почему нельзя использовать Норотос как на фото ? на период 11-12 года ? И можно ли использовать Норотос трех дырочный как у меня на каске ?
так же куча касок светится на фото с БД и не только опс кор, ну и масифф так же везде на фотопруфах, почему нет ?!
ну дивися
1. Норотос. на 2012 рік як і в принципі на 2011 все ж таки більшу перевагу слід віддавати однодирочному,
3 дирочний як на фото використовувався досить часто хоча і в не дуже великій кількості в 2009-2010 рр. хоча тих самий Ріно маунтів просто валом. і в 2012 році тоже попадаються хоча і рідко.
2. норотос такий як в тебе на касці особисто я на міч 2001 я не бачив, та й на міч 2000 також.
цей норотос використовується на опскорах - фотопруфи тому підтвердження
ось фото міч 2001 з таким норотосом
   Soldiers from 5th Special Forces group sighting in on a mountanside in Afghanistan3. каски які я бачив з БД то це міч 2000 і Опскор, рідко але попадаються міч 2001.
4. МАССІФФ не є формою СОКОМа і туди не поставляється, як скажімо ПКУ тільки для СОКОМа, звичайні армійці його не юзають.
якщо на фото і попадається то це скоріше як виключення ніж правило. тому сприймати це як 100% використання не рекомендується взагалі.
ну якщо що, то чекаємо на фотопруфи, які спростують мої слова.