Игра: «КВАНТУМ 2017» 1-2 июля г. Первомайск Николаевской обл

В розділі публікуюється інформація про ігри та крупні страйкбольні заходи, які проходять в інших регіонах України.

Модератор: Организаторы

Відповісти
Jester_PMC
Рядовой

Игра: «КВАНТУМ 2017» 1-2 июля г. Первомайск Николаевской обл

Повідомлення Jester_PMC »

Просьба удалить тему.
Пока решается вопрос анкетирования нас как организаторов.
Востаннє редагувалось 07 липня 2017 18:54 користувачем Jester_PMC, всього редагувалось 1 раз.
Glebus

MIB Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Автор Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий організатор сезону
Младший лейтенант
Нагороди: 11
Has thanked: 251 time
Been thanked: 501 time

Re: Игра: «КВАНТУМ 2017» 1-2 июля г. Первомайск Николаевской

Повідомлення Glebus »

Уважаемый Jester_PM. По правилам данного ресурса, человек организовывающий любое игровое мероприятие, должен быть заявлен в разделе "анкетирование организаторов" Вам необходимо в течении шести часов заполнить анкету с информацией. вот здесь.viewtopic.php?f=291&t=20257 в противном случае, мне придётся удалить Ваше сообщение об игре. Если у Вас есть вопросы, я готов на них ответить по телефону 0677381134 Глебус.
Arn

MIB Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Інструктор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
MIB
Нагороди: 14
Has thanked: 2027 times
Been thanked: 3709 times

Re: Игра: «КВАНТУМ 2017» 1-2 июля г. Первомайск Николаевской

Повідомлення Arn »

Мне кажется, что тут просто надо перенести в "игры в других регионах"
Я так понял, организатор не из Одессы?
Відповісти

Повернутись до “Ігри в інших регіонах”