Юмор

Відповісти
Nipkins

Інструктор Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Генерал-майор
Нагороди: 3
Has thanked: 1247 times
Been thanked: 331 time

Re: Юмор

Повідомлення Nipkins »

Это ппц ))
Зображення
Як парость виноградної лози,
Плекайте мову. Пильно й ненастанно
Політь бур′ян. Чистіша від сльози
Вона хай буде.
Smoke

Командир страйкбольної Команди Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Учасник Нормано-Сільванського Тактичний командир За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Подполковник
Нагороди: 10
Has thanked: 721 time
Been thanked: 1056 times

Повідомлення Smoke »

Зображення
Зображення
Boryslav

Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За штурм Польовий санітар Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Переможець турніру Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Лейтенант
Has thanked: 572 times
Been thanked: 506 times

Повідомлення Boryslav »

Boryslav

Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За штурм Польовий санітар Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Переможець турніру Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Лейтенант
Has thanked: 572 times
Been thanked: 506 times

Повідомлення Boryslav »

Баян, но может кто не видел :)
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ
Нагороди: 17
Has thanked: 2291 time
Been thanked: 2431 time

Повідомлення Myroslav »

Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
Myroslav

Начальник Military Police MIB Заступник командира страйкболь Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Інструктор Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий модератор сезону
Сотрудник СБ
Нагороди: 17
Has thanked: 2291 time
Been thanked: 2431 time

Повідомлення Myroslav »

17.07.15 09:12 #434725
Знакомая собирается на ролевую, на которой будет отыгрывать представительницу древнейшей профессии.

Мантикор: Я хочу, чтоб на ролёвке меня убили. Будет такой повод идти по полигону в мертвяк и орать РАЗОЙДИСЬ, ИДЁТ МЁРТВАЯ ШЛЮХА!!!
bash.im
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
desertlight
Старший солдат
Has thanked: 15 times
Been thanked: 5 times

Повідомлення desertlight »

попытался поспать перед игрой, а там... новые идеи.

Я обещаю, 6-12 месяцев, погодите. И Я, залуплю игру, с блэком и шлюхами, нет, не с игрушечными а с настоящими( будем спасать пилотов которые летели как пассажиры на авиабазу сша на С130 но подбили, и они были вынуждены сесть на нашей теретории конфликта. Обе стороны выдвигаются за бедняжками пилотами... и та сторона которая доведет груз до точки (которая будет определена, по позициям - нейтральным) будет героем. мразью буду, -сделаю, отвечаю.
Ну это только проэкт, буду на работе, доработаю)
You take one, I take one
You can't hide you can't run
Too late to turn back
This is the payback
Sentinel

Ентузіаст Автор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Пан капелан Польовий санітар Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Майор
Нагороди: 9
Has thanked: 567 times
Been thanked: 433 times

Повідомлення Sentinel »

все шикарно. только вот почему в "Юмор"?
Никогда не смотри на медика с высока. Никогда не знаешь, когда будешь смотреть на него снизу.

Зображення
MiX Military Xtremal

Military Police Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Науковий фахівець Ентузіаст Автор Учасник Нормано-Сільванського Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Лейтенант
Нагороди: 13
Has thanked: 168 times
Been thanked: 331 time

Повідомлення MiX Military Xtremal »

desertlight писав:попытался поспать перед игрой, а там... новые идеи.

Я обещаю, 6-12 месяцев, погодите. И Я, залуплю игру, с блэком и шлюхами, нет, не с игрушечными а с настоящими( будем спасать пилотов которые летели как пассажиры на авиабазу сша на С130 но подбили, и они были вынуждены сесть на нашей теретории конфликта. Обе стороны выдвигаются за бедняжками пилотами... и та сторона которая доведет груз до точки (которая будет определена, по позициям - нейтральным) будет героем. мразью буду, -сделаю, отвечаю.
Ну это только проэкт, буду на работе, доработаю)

Зображення
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!
Arn

MIB Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Інструктор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
MIB
Нагороди: 14
Has thanked: 2027 times
Been thanked: 3709 times

Повідомлення Arn »

Зображення
Відповісти

Повернутись до “Фото-видео”