Отпусти меня е**** спайс!!!27.09.15

У цьому розділі публікується інформація про минулу гру, а також відгуки учасників цього заходу.

Модератор: Организаторы

Skiff

Командир страйкбольної Команди Інструктор Голова коаліції NATO. Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир Тактичний командир За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу Кращий командир сезону
Младший лейтенант
Нагороди: 19
Has thanked: 704 times
Been thanked: 422 times

Re: Отпусти меня е**** спайс!!!27.09.15

Повідомлення Skiff »

Покурил и кое-что начал понимать. Легализация проституции сделала свое дело, овощам разрешили короткостволы. Приеду, если меня не будут отвлекать часик и дадут посидеть на грядке свежих огурцов, надо здоровье поправить... :yahoo:
Mangol

Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Рядовой
Нагороди: 2
Has thanked: 11 times
Been thanked: 2 times

Повідомлення Mangol »

CRiT писав:
Mangol писав:я тоже за грибочки,фулл-камо и грабли м-4,128 зубчиков

А как ты на двух играх одновременно быть собираешься?

телепортатор привез
AnT1Xr1s

Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Рядовой
Нагороди: 2
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Повідомлення AnT1Xr1s »

Записывай, двое, камо низ
Piton

Командир страйкбольної Команди Заступник командира страйкболь Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Тактичний командир За оборону За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу
Полковник
Нагороди: 14
Has thanked: 242 times
Been thanked: 669 times

Повідомлення Piton »

буду со своими ,укропчиками
Я не настолько богат, чтобы покупать дешёвые вещи.
https://www.instagram.com/pitonodessa/
CDMAN

Організатор ігор Збройний барон Зброяр Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Ветеран одеського страйкболу - 15 років в страйкболі. "Гра частина тебе"
Полковник
Нагороди: 17
Has thanked: 155 times
Been thanked: 361 time

Повідомлення CDMAN »

Я в деле !!!!
Как обычно - самая качественная рассада !!! Сапки в аренду !!!
Sedoi

За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі
Старшина
Нагороди: 3
Has thanked: 304 times
Been thanked: 66 times

Повідомлення Sedoi »

CDMAN писав:Я в деле !!!!

Такой фермер как Вы, могли рассаду и сапки в аренду а фрукты бесплатно!!!! Вот это зачёт!!!!!!!! :cool: :cool: :cool:
Lesnik

Military Police Співробітники СБ Military Poli MIB Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Науковий фахівець Ентузіаст Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий організатор сезону
Подполковник
Has thanked: 75 times
Been thanked: 373 times

Повідомлення Lesnik »

Регистрация за тороны фермеров и гмо закрыта. Укропы и петрушки еще ждут бойцов
"фокус не в том, что бы жить вечно....а что бы оставаться самим собой вечно"
CDMAN

Організатор ігор Збройний барон Зброяр Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Ветеран одеського страйкболу - 15 років в страйкболі. "Гра частина тебе"
Полковник
Has thanked: 155 times
Been thanked: 361 time

Повідомлення CDMAN »

Sedoi писав:
CDMAN писав:Я в деле !!!!

Такой фермер как Вы, могли рассаду и сапки в аренду а фрукты бесплатно!!!! Вот это зачёт!!!!!!!! :cool: :cool: :cool:

Яблоки,груши и лимоны как обычно по 7 гр за штуку. Горох,клюква продажа только от пол кило.
Archivist
Рядовой

Повідомлення Archivist »

Доброго времени суток, хочу за Укропов (камо низ).
Mort

Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За оборону За штурм За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Прапорщик
Нагороди: 9
Has thanked: 337 times
Been thanked: 170 times

Повідомлення Mort »

Я за петрушку
Зображення
Відповісти

Повернутись до “Минулі ігри”